0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkova trefa obrala Horní Břízu


Branky


0

Nýrsko v Horní Bříze potvrdilo, že disponuje jednou z nejlepších obran soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří v úvodních minutách byli více na balonu a vytvořili si střelecké pokusy, které však branku neohrozily. V 17. minutě se po standardce dostal k míči M. Paukner, ale jeho střela jen těsně minula branku. Jen o minutu později střela S. Rouse, kterou J. Moravec bez problémů chytil. Až v 19. minutě se k ohrožení domácí branky dostali hosté. Po zahrání standardky následovala střela, která se odrazila o tyč zpět do hřiště a tam ji L. Janka vykopl na roh, ze kterého ohrožení branky nepřišlo. V 31. minutě byl 15 m před velkým vápnem T. Lomoz. Ke standardce se postavil A. Lavička, který vyslal pěknou střelu na branku a ta ji jen těsně minula.

 

Ve 33. minutě přišel ostrý faul na unikajícího P. Chocholatého zezadu. Rozhodčí nařídil standardku, ale ŽK, která by tomuto faulu slušela nevytáhl, to vyvolalo u domácích protesty. Standardku rozehrál Kraček nákopem do vápna, kde však byl faulován hostující brankář J. Moravec domácím T. Lomozem. Poté co se brankář zvedl došel si za odcházejícím T. Lomozem a srazil ho k zemi. Domácí se dožadovali ČK, ale rozhodčí to nakonec nechal bez povšimnutí a ani za toto žádná karta udělena nebyla. Tato rozhodnutí vyvolali hlavně u domácích křivdu a zmar. Tyto situace tak ovlivnily zbytek poločasu a aby rozhodčí situaci alespoň trochu uklidnil dostal A. Lavička a O. Kadlec za nefaul ŽK. Žádna větší akce už se neurodila a poločas skončil nerozhodně 0:0.

Rozhodnutí přišlo v 83. minutě

Do druhého poločasu vstoupili hosté lépe oproti prvnímu a v 50. minutě vyslal nepříjemnou střelu na branku O. Kadlec. V 52. minutě se do šance dostala Bříza. A. Lavička zatáhl míč do vápna, kde přihrál M. Pauknerovi, který z úhlu vystřelil. J. Moravec střelu vyrazil do hřiště, ale z domácích nikdo nedobíhal a tak hostující obrana zachránila situaci. V 61. minutě rychlý brejk Nýrska. D. Kotlan dostal míč za obranu a šel sám na domácího J. Schimmera, který výborným zákrokem míč vyrazil mimo tyče. V 74. minutě získal míč P. Chocholatý, nahrál A. Lavičkovi, který míč trefil ve skluzu a střela šla vysoko nad břevno.

 

S ubývajícím časem přicházela řada nepřesností na obou stranách a hra se přenášela z jedné strany na druhou. V 81. minutě zahrávali hosté standardku. K míči se postavil J. Lužný, který vyslal střelu přes zeď a nechal vyniknout J. Schimmera. Sedm minut před koncem utkání se k míči dostal O. Kadlec, který vyslal krásnou střelu na branku, ale jen do břevna. Míč se ale se smůlou odrazil od břevna před brankovou čáru, kde dobíhal nikým nehlídán J. Pavlík a míč uklidil bez problémů do branky. Domácí už si do konce utkání gólovou šanci nevytvořili a Nýrsko se tak mohlo radovat z těsné výhry.

 

AUTOR: Lucie Sedláčková



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková: "Pro nás velmi smolný zápas, který rozhodla jediná branka z konce utkání. Vytvořili jsme si střelecké příležitosti, ale poslední kola se v koncovce dost trápíme a bez gólů zápasy vyhrávat nemůžeme."




Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , R. Šimice [-] (88. J. Němeček [-] ) , L. Janka [-] , M. Paukner [-] - T. Lomoz [-] , M. Macháček [-] , J. Kraček [-] (73. J. Paukner [-] ) - M. Zavadil [-] (67. Z. Netáhlo [-] ) , P. Chocholatý [-] (73. D. Sedlák [-] )

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - D. Kotlan [-] , O. Kadlec [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , A. Antonovics [-] (65. J. Pavlík [-] ) , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] (79. M. Valenta [-] ) , T. György [-] , L. Kajínek [-] , T. Kohout [-] (90. M. Švůgr [-] )

ŽK: 38. A. Lavička - 38. O. Kadlec , 41. K. Kalivoda ml. , 90. I. György .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žák Ondřej - HOMR Michal, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.