5:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bříza vyzrála na Vejprnice


Branky


32. L. Janka , 66. M. Macháček , 78. M. Zavadil , 80. L. Janka (p.) , 88. Z. Netáhlo - 86. L. Paul , 90. D. Svoboda
0

Nejen husí, ale také gólové hody přinesl Svatý Martin!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoper poslal Břízu do vedení

Další svatomartinský zápas se odehrál po sobotním poledni v Horní Bříze, která na svém plácku přivítala vejprnické chlapce, které přivítal podmáčený trávník, jenž moc pěkné fotbalové podívané nenapovídal. Oba týmy jakoby vyčkávaly, s čím druhý mančaft přijde, a první šance přišla tak až v 11. minutě, kdy Lomoz po Sedlákově centru ovšem vysoko přestřelil. Neprosadil se ani Chocholatý, jehož střelu Vavrík lapil, a příležitost se tak nastala i na druhé straně, kde ale Paul nedokázal zakončit.

 

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry, kdy míč po standardní situaci propadl až ke stoperovi Jankovi, který propálil vše před sebou a poslal Břízu do vedení. Vyrovnat mohl v poslední minutě prvního dějiství Kuhajda, jenž ovšem z přímého kopu vysoko přestřelil.

Šest branek

Vejprnice v úvodu druhé půle ukázaly velkou chuť po vyrovnání, které ovšem nepřišlo. Nejblíže mu byl nepříjemnou střelou Bárta, ale Schimmer nadvakrát lapil. A tak se skórovalo na druhé straně. Zavadil vysunul Macháčka, který s přehledem zvýšil na 2:0 a přinesl větší klid do domácích řad. Ten ještě upevnil o pár minut později Zavadil, který si vyměnil roli s Macháčkem, a přehodil vybíhajícího Vavríka.

 

Čtvrtou branku si domácí tým schoval na 79. minutu, kdy se z pokutového kopu prosadil znovu kapitán Janka. Poté se ozvali i hosté, když Paul na přední tyči usměrnil centrovaný balón do branky. Bříza si ovšem prakticky okamžitě vzala čtyřbrankové vedení zpět, když Zavadil vyzval ke skórování Netáhla, jenž nabídnutou příležitostí nepohrdl. V poslední minutě poté kosmeticky upravil na 5:2 Svoboda, který svým centrem překvapil Schimmera v brance a vysoký míč nakonec skončil přímo pod hornobřízským břevnem.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí domácích: "Je to pro nás další důležitá výhra. Tímto jsme si splnili bodový cíl na podzim a to ještě zbývá jedno utkání. První poločas jsme se dostali do vedení, které jsme se snažili udržet a soupeře do ničeho nepustit. Druhá půle nám vyšla výborně, když jsme soupeři gólově odskočili o čtyři branky a i přes dvě obdržené branky v závěru si výhru pohlídali. Kluci předvedli na podmáčeném hřišti bojovný výkon a po celý zápas si šli za svým."




Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] - M. Macháček [-] , D. Sedlák [-] , T. Lomoz [-] (69. J. Němeček [-] ) , J. Kraček [-] (69. J. Paukner [-] ) - M. Zavadil [-] (88. K. Příhoda [-] ) , J. Sedlecký [-] , P. Chocholatý [-] (83. Z. Netáhlo [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] (74. D. Růžička [-] ) , L. Paul [-] , J. Puchoň [-] (79. R. Křen [-] ) , L. Rauch [-] , D. Křen [-] , Z. Milota [-] (67. F. Heindl [-] ) , L. Kuhajda [-] (60. D. Svoboda [-] ) , P. Bárta [-] , P. Ženíšek [-]

ŽK: 76. M. Zavadil - 31. V. Puhlovský , 79. J. Vavrík , 79. L. Rada .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŽÁK Ondřej, HOMR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.