Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický obrat Chotíkova


Branky


0

Žihle po první půli vedla 3:0, ve druhé ovšem naprosto vyhořela!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící brejky

Žihle se v první půli proti papírově silnějšímu Chotíkovu zatáhla na vlastní polovinu a čekala na chyby v rozehrávce, po kterých vyrážela rychle a v dostatečném počtu dopředu. Dlouhou chvíli se ovšem nic gólového nedělo. Chotíkov se sice častěji mazlil s balónem, ale do vážnější šance se dostal až při střele kanonýra Lopaty, jehož střele ovšem chyběla jak razance, tak přesnost.

 

Ve 24. minutě ovšem Žihle načala svou smrtící pětiminutovku. Po rychlém nákopu za obranu šla trojice hostujícíh borců proti Praisovi, kterého ve vápně předskočil Masopust a prostřelil Bejdáka na přední tyči. O tři minuty později se po nákopu gólmana Bláhy vysunul z mlýnice Romanovskyy, který prostřelil Bejdáka mezi nohama a zvýšil již na 2:0. Poslední zářez přišel další dvě minuty poté, kdy se vepředu parádně překřížil Masopust s Novým, první jmenovaný přihrál do vápna druhému, který míč v krkolomné pozici za sebou parádně nabral na kopačku a nekompromisně zavěsil pod břevno.

Chotíkov otočil sedmi brankami!

Druhý poločas ovšem přinesl úplně jinou podívanou. Chotíkov přeřadil minimálně o tři stupně výš a na hře to bylo okamžitě znát. Nejprve se z pokutového kopu prosadil kapitán Míka, aby poté po krásném křižném pasu Matase snížil na rozdíl jediné branky aktivní Končal. Netrvalo to ani dvě minuty a bylo vyrovnáno! Odražený míč si na hranici vápna našel pravý bek Kluska a jeho střela skončila u tyče.

 

V 71. minutě šel již Chotíkov do vedení. Po centru Matase Bláha vyrazil pouze ke Kluskovi, který do prázdné branky doklepl a bylo to 4:3. Další branka přišla opět z pravé strany, kde Končal střílel na zadní tyč, kde stál připravený Zajíček, jemuž stačilo jen nastavit nohu a poslat kulatý nesmysl do prázdné branky.

 

Žihle v tu chvíli byla zralá na ručník. Pět branek bylo na psychiku hráčů moc, a další zásahy na sebe tak nenechaly dlouho čekat. Nejprve Schleis vyřešil situaci 2vs1 střelou, která prošla Bláhovi pod nohama a skončila až v brance, v poslední minutě pak vyvezl balón z vlastní poloviny střídající Kestler a ve vápně přistrčil na Lopatu, který stanovil konečné skóre 7:3.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Žihle v první půle sehrála fantastické tři brejky, které neměly daleko k dokonalosti. O přestávce jsem ale ani tolik nekřičel, protože jsem klukům věřil, že když budou hrát jejich hru, tak utkání otočí, což se také stalo."




Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] (46. M. Vojáček [-] ) - P. Zajíček [-] , M. Prais [-] , K. Schleis [-] (85. J. Fakan [-] ) , J. Pechler [-] (88. D. Kestler [-] ) , D. Míka [-] , M. Matas [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , J. Končal [-] , J. Kluska ml. [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - M. Romanovskyy [-] , J. Masopust [-] , J. Brož [-] , J. Nový [-] , R. Otcovský [-] , Z. Vukliševič [-] , M. Kaľata [-] , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , T. Krofta [-]

ŽK: 60. J. Končal , 86. P. Kučera - 47. J. Masopust , 72. J. Nový , 76. J. Bláha , 80. Z. Vukliševič .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: VOCELKA Milan - BUREŠ Jiří, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.