Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chlumčany po boji ve Zruči opět padly


Branky


0

Chlumčanům se nedaří, a to dokázaly i v duelu na půdě Zruče, která okupuje přední příčky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kepka poslal domácí do vedení, Tomášek krátce před poločasem vyrovnal

Zápas byl od začátku spíše v režii zručských fotbalistů, kteří měli balón častěji na kopačkách. Postupem času se ale držení míče celkem vyrovnalo a hrál se pohledný na oko líbivý fotbal.

 

První velká šance přišla kolem pětadvacáté minuty, kdy hostující Tomášek vystřelil z pětadvaceti metrů na branku a míč se od tyče odrazil, bohužel pro Chlumčany, za bránu domácího brankáře. O chviličku později už gól padl. V devětadvacáté minutě Tomáš Kepka umístěnou ranou prostřelil Bacíka a bylo to 1:0.

 

Po této brance se zručtí hráči tlačili stále dopředu a hrou po stranách se snažili vytvořit další šance, které však pokryl hostující brankář Bacík. Ne moc líbivá situace nastala v 34. minutě, když domácí brankář fauloval hostujícího Haníka, ale rozhodčí nechal situaci situací a poměrně jasnou penaltu neodpískal.

 

Když to vypadalo, že do kabin se půjde za stavu 1:0, tak se prosadili také hosté, a to, když Dušek skvělým balónem vzduchem za hranicí vápna našel osamoceného Lukáše Tomáška ml. a ten míč hlavičkou poslal za záda Klika. Tudíž do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Kraus zdramatizoval utkání

Druhý poločas začal opatrně a oba týmy hrály zodpovědně. Byl to boj o každý metr na hřišti, a zrodilo se z obou stran hodně nadějných situací, které ale brankou neskončily. Skóre se měnilo až v 70. minutě, kdy se po centrovaném balónu na hranici vápna opřel hlavičkou do míče Adam Král a poslal Zruč znovu do vedení – 2:1.

 

Po této brance měli více ze hry chlumčanští fotbalisté, ale bohužel pro ně jim to nebylo nic platné, protože v 77. minutě se dokázal prosadit Richard Haidlmayer a zvýšil tak už na 3:1, což pro Zruč už byl přijatelný výsledek a více se zatáhla.

 

Chlumčany ale také udeřily, a to, když Vajai na půli hřiště dokázal vypíchnout přihrávku, která směřovala podél půlící čáry a běžel skoro sám na brankáře, měl však v patách ihned pozorné obránce Zruče, Vajai však šikovně z hranice vápna přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Jana Krause a ten pohodlně dostal míč do branky – 3:2. Bohužel pro Chlumčany to byl poslední gól tohoto zápasu a totéž i pro Zruč. Ze zápasu tedy jako vítězové vzešli hráči Zruče a získali tři body, kdežto Chlumčany opět odjíždí s prázdnou.

 

 

Spoluautor: Lukáš Tomášek mladší



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér TJ Zruč (převzato z webu: www.fotbal-zruc.cz): Věděli jsme, že nás čeká hodně těžké utkání, přestože Chlumčany mají zatím jen tři body, kvalitou patří v tabulce určitě výš. Začátek zápasu byl z naší strany dobrý, byli jsme víc na balónu, ale chyběla tomu koncovka. Konečně jsme se prosadili – po pěkné kombinaci po zemi se prosadil Tomáš Kepka. Pak o sobě dali vědět hosté, nejprve trefili tyč, pak se dožadovali penalty (a kdyby jí rozhodčí písknul, asi bychom moc protestovat nemohli) a chvilku na to se už prosadili. Tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase to byl boj, často nakopávané míče a bylo jasné, že kdo se dostane do vedení, bude mít velkou výhodu. Naštěstí jsme to byli mi, když se netradičně hlavou z velké dálky prosadil Adam Král. Za chvíli se po rohu Kohouta prosadil střídající Haidlmayer a zdálo se být hotovo. Střelec třetí branky byl asi chvíli mimo, když přímý volný kop z půlky hřiště, rozehrával nesmyslně na Davida Krále, hosté to vystihli a nabídnutý dárek proměnili. Konec jsme už naštěstí zvládli bez větších problémů, ale výhra to byla vydřená, umíme hrát lepší fotbal. Uvidíme, jak se nám bude dařit v souboji o třetí místo s Horažďovicemi.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: Zruč má kvalitní tým o tom žádná. Já jsem rád, že jsme dokázali divákům i sami sobě, že nejsme žádný ořezávátka a dokážeme i proti takovému soupeři zahrát skvělý fotbal, a že umíme hrábnout. Jen mě mrzí zase ten výsledek...Není to poprvé co jsme o body přišli díky jediné brance. Doufejme, že s Bukovcem, který k nám přijede, tuhle sérii proher zlomíme a zase se chytneme vítězné vlny.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - P. Korous [-] (65. R. Haidlmayer [-] ) , V. Pavel [-] , M. Pechman [-] , D. Král [-] - F. Korelus [-] (46. J. Kohout [-] ) , L. Husník [-] , A. Král [-] - M. Polák [-] (46. T. Jelínek [-] ) , T. Kepka [-] (69. O. Mašek [-] ) - V. Tobrman [-] (90. O. Král [-] )

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - P. Šmíd [-] , L. Milota [-] , J. Lenk [-] , M. Vojáček [-] - J. Havlík [-] , J. Voller [-] (24. J. Vajai [-] ) , V. Dušek [-] , L. Tomášek ml. [-] - O. Haník [-] , J. Kraus [-] (83. L. Nohava [-] )

ŽK: 58. V. Pavel - 78. P. Šmíd .
Hráči zápasu: V. Dušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - ŽÁK Ondřej, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.