Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov bojoval, ale ze Starého Plzence odjel bez bodů


Branky


0

Jak se výhra domácího celku zrodila?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za nevlídného sychravého počasí odehráli hosté další zápas s jedním lídrů soutěže - Starým Plzencem. Utkání se hrálo na umělce na Doubravce a už tak zdecimovanou sestavu hostů oslabily další absence Petra Lávičky a Milana Kubaně. Do sestavy tak obětavě naskočila "stará garda" srdcařů. Jejich pomoc byla nezištná a určitě nezklamali! 

 

V samotném utkání byl Plzenec o něco lepší, jeho hru skvěle dirigoval zkušený matador Pata. Hrál se oboustranně pohledný a bojovný fotbal, obě mužstva si vytvořila celou řadu příležitostí, na rozdíl od hostů je dokázal Plzenec zužitkovat. Do vedení se dostal už v 5.minutě díky Patovi. O minutu později ale Klásek přízemní střelou k tyči vyrovnal. Skóre se měnilo opět ve 23.minutě, kdy centr z trestného kopu z Košťálovy kopačky zapadl Sedláčkovi k tyči. Vzápětí hosté mohli zase vyrovnat, ale tvrdou střelu Hlůžka mířící do sítě vyhlavičkoval plzenecký obránce. Ve 30.minutě šel Plzenec do dvoubrankového vedení, trefil se Havlíček. Minutu nato mířila Pepy Ticháčka těsně vedle.

 

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal. Plzenec si hlídal své vedení. V největší šanci zblokovala jeho obrana gólovou střelu pačejovského Kláska. V závěru hosté otevřeli obranu a inkasovali počtvrté - Batěk tak pojistil domácí výhru. Plzenec byl o něco lepší, ale výše skóre neodpovídá poměru sil na hřišti. Utkání velmi dobře řídil rozhodčí Komanec.

 

Autor článku: Tomáš Cihlář/www.sokol.pacejov.eu



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - V. Brejcha [-] , J. Bláha [-] , O. Havlíček [-] , J. Kuncendörfer [-] , M. Košťál [-] (78. P. Batěk [-] ) , R. Vávro [-] , P. Menšík [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Mašek [-]

TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Klásek [-] (57. J. Fiřt [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , P. Bokr [-] , J. Ticháček [-] , J. Hosnedl [-] , P. Pavelec [-] , O. Štěpán [-]

ŽK: 7. V. Brejcha , 40. P. Menšík , 89. P. Batěk - 14. P. Bokr .
Počet diváků: 11. Rozhodčí: Komanec Petr - SCHVEINERT Radek, LIGAČ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.