1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Bejček vychytal Hradišti vítězství na penalty proti rezervě Košutky


Branky


0

Fotbalistům Hradiště se na domácí půdě zatím vůbec nedaří. Na svém hřišti dosud ani jednou naplno nebodovaloi což nezměnil ani poslední podzimní zápas před vlastním publikem proti Košutce B. Tu místní Tornádo udolalo po bezgólové remíze až na penalty. Byl to ale rušný zápas s množstvím šancí na obou stranách. Domácí při kontrech soupeře hodně podržel brankář Bejček, jenž se zaskvěl také při penaltách. To Hradiště doplácelo na nepřesnou koncovku. Opět Vám přinášíme reportáž z pohledu domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrému fotbalu scházely góly

Začátek zápasu nás zastihl v dobrém rozpoložení. Beránek ve třetí minutě vystřelil ze strany a hostující gólman Šatra míč na kluzkém trávníku propustil za sebe. Rychle se ale zorientoval a dobíhající Dendis nestihnul volný balon dorazit do prázdné brány. Byla to ale pohříchu jediná minela hostujícího brankaře. V osmé minutě vypálil těsně vedle Červený, jinak byli hosté v úvodu zápasu v poli mírně lepší. My kontrovali Drahoňovským vybojovaným rohem, po kterém trefil pěkným halfvolejem Furár nad bránu. V 11. minutě vyslal kolmici z hloubi pole Pytlík a Červenému jeho střelu vyrazil Šatra na roh. Beránkův průnik pak k brankovému cíli také nevedl. Na druhé straně musel Bejček v 19. minutě čelit nebezpečnému Burešovi, který postupoval sám na naši bránu. Dobře se ale vrátil Pytlík a nedal hostujícímu útočníkovi čas na klidné zakončení. Další velkou šanci jsme zakončili střelou mimo bránu. Ve 27. minutě parádně zakombinoval Bihary s Červeným a Kočího rána z výborné pozice následně letěla vysoko nad bránu hostí. Série rohů po půlhodině hry nám přinesla jen Pytlíkovu hlavičku. Opět ale vedle brány. Pytlík pak přihrál Červenému, ale ani jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Ve 39. minutě jsme nedotáhli do zakončení svůj útok a hosté se opět dostali do brejku. Opět to byl Bureš, který přeloboval dobře vybíhajícího Bejčka. Naštěstí i jeho pokus postrádal přesnost a skončil těsně vedle tyče „horní“ brány. V poslední minutě musel Bejček vytáhnout ligovej zákrok proti ráně Brejchy, aby udržel čisté poločasové konto. Paráda se mu povedla a půle tedy skončila bez branek. Nemůžeme říct, že by se nebylo v chladném a deštivém počasí na co koukat, ale my netrefovali zařízení a hosté si několikrát vylámali střelecké zuby na skvělém Bejkovi.

Hosté nedokázali překonat brankáře Bejčka

Druhá půle začala tak, jak první skončila - Bejčkovou likvidací brejku hostí. Tentokrát po neodpískaném ofsajdu. Pytlík jako správný kapitán zavelel k útoku, jeho pokus ale Šatra kryl. Danův pokus v 50. minutě prošel až za gólmana hostí, ale ani mokrý trávník slabou střelu do brány nedotlačil. Po hodině hry prokázal tah na bránu hostující Marek Žiga, který byl na place pouhé tři minuty. Bejček ale jeho dobrou ránu parádním zákrokem vytáhl na roh. V 68. minutě byl po faulu hostí na půlce balón Kočím krásně nacentrován do vápna. Tam si jej našel Furár a hlavou trefil bránu. Bohužel i v ní stojícího Šatru. Bezgólový stav tak trval i nadále. Bejček si pak v poklidu poradil se střelou Zdeňka Hladíka. V 78. minutě se hosté drali do dalšího útoku, Bejček ale opět zasáhl a po následném rohu čapnul i hlavičku hostí. Ti měli ke konci několik šancí, ale Bejček byl neprůstřelný. Rozhodnout mohl v 83. minutě Dan Červený, na Ruckého centr jen těsně na malém vápně nedosáhl. Škoda. Šance to byla dobrá. Pět minut před koncem se mohli vedení ujmout hosté. Furár ale ve skluzu odpravil nebezpečný centr na roh. Centr z něj Bejček vyboxoval do bezpečí. Ani roh hostí v poslední minutě branku nepřinesl a tak jsme se o body podělili. Nutno říci, že spravedlivě.

Domácí potvrdili, že penalty umějí. Bejček lapil dva pokusy Košutky

O prémiový bod jsme si to potřetí v sezoně rozdali v penaltové loterii a i potřetí úspěšně. Ale jednoduché to nebylo. Hosté začínali a Kerndl nedal Bejčkovi šanci. Bihary byl také neomylný. Za hosty pak proměnil Petr Hora, ale Furár podlehl hecování soupeře, myšlenky se mu poněkud spojily a bránu překopl. Hosté tak měli výhodu, kterou potvrdil s jistotou Martin Pitule. Dan Červený se nemýlil a hosté vedli po třech sériích o jeden gól. Marek Žiga ale poslal penaltu do Bejčkova tygřího skoku a Patrik Kočí srovnal. Před poslední sérií tak bylo vyrovnáno a hosty mohl do psychické výhody poslat Muriz Džilič. Bejček se vrhnul k druhé tyči, než při předchozím pokusu a hostující hráč trefil opět přesně jeho rukavice. Parádní zákrok a Dan Vávra mohl rozhodnout. Balon napálil pod víko a mohli jsme se radovat z dalšího bodu navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): „I přes zaručené zprávy, že Košuteckých bude jak do mariáše, byl opak pravdou. Přijel mančaft, který byl velmi kvalitním soupeřem a hrozil po celý zápas velmi nebezpečnými útoky. V obraně byli hosté také dobří a přispěli ke kvalitě zápasu stejným dílem, jako naši kluci. V penaltách se zaskvěl gólman Bejček a tak máme před posledním kolem podzimu dobrých 18 bodů, což znamená alespoň mírný odstup od sestupových příček. Soutěž je ale vyrovnaná a každý bod je důležitý. “

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hrající trenér): „Výsledek asi odpovídá průběhu hry. Utkání bylo po celou dobu vyrovnané. Řekl bych, že jsme měli asi o něco více gólových šancí, ale nebyli jsme schopni je proměnit. Byl to hodně bojovný a upracovaný zápas, na penalty pak byli šťastnější a úspěšnější domácí. Celý ten zápas byl o jednom gólu, který ale ani jeden z mančaftů nedal.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Beránek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] (75. V. Pikhart [-] ) , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] , P. Kočí [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] , M. Drahoňovský [-] (65. J. Rucký [-] ) , J. Ženíšek [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - R. Holý [-] , A. Šula [-] (57. M. Žiga [-] ) , Z. Hladík [-] , J. Bureš [-] (65. P. Hora [-] ) , J. Brejcha [-] , J. Novák [-] , M. Pitule [-] , P. Kerndl [-] , M. Langmajer [-] , S. Vokáč [-] (78. M. Džilič [-] )

Hráči zápasu: P. Bejček - F. Šatra .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Švantner František - VOLF Karel (N), MAREŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.