3:6
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslednímu Vochovu nepomohl ani hattrick veterána Tlustého


Branky


41. P. Tlustý , 44. P. Tlustý (p.) , 63. P. Tlustý - 3. J. Davídek , 6. J. Davídek (p.) , 22. J. Davídek , 50. K. Kuncl , 67. K. Kuncl (p.) , 83. D. Šádek
0

Fotbalisté Vochova se topí ve velkých problémech. Před týdnem se ve Zruči sešli v minimálním počtu hráčů na to, aby mohl být zápas vůbec zahájen a ani v domácím duelu s Černicemi B neměli k dispozici žádného hráče na střídání. Domácí přesto dlouho mohli doufat v bodový zisk díky výkonu Pavla Tlustého. Devětačtyřicetiletý hráč nastřílel hattrick a dvakrát snižoval na rozdíl jediného gólu. Závěr si však Černičtí, v jejichž dresu se trefil rovněž třikrát jiný veterán Jiří Davídek, již v poklidu pohlídali a zvítězili 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Davídek nastřílel hattrick za 22 minut, na jeho zásahy odpověděl veterán Tlustý

Rezerva Černic naposledy doma rozstřílela 1:1 Starý Plzenec a pro body si přijela také na hřiště posledního Vochova. Ten se nachází ve složité situaci. Naposledy přijel tento tým do Zruče jen s osmi hráči a i v domácím zápase měl problém poskládat alespoň kompletní jedenáctku. Utkání se hrálo v neděli, kdy na Plzeňsku panovalo pro fotbal nepříznivé počasí a tomu odpovídala také kvalita terénu.

 

Hosté nastoupili do utkání skvěle. Od začátku na soupeře vlétli a řádil především čtyřicetiletý Jiří Davídek. Tento fotbalista se trefil v prvních šesti minutách hned dvakrát a ve 22. minutě dokonal i hattrick. Černice tak vedly 3:0 a zdálo se, že utkání bude jen o tom, kolik gólů do sítě soupeře nastřílejí. Místo toho ale přišlo polevení hostí, které se do přestávky odrazilo i ve skóre. Ve 41. minutě se prosadil z rychlého protiútoku Pavel Tlustý a stejný hráč proměnil o tři minuty později i penaltu. Vochovští najednou prohrávali jen 2:3 a mohli v kabině spřádat plány na vyrovnání.

Tlustý ještě jednou dostal domácí na dostřel, drama však Černice nepřipustily

Hosté do druhého poločasu vystřídali, což byl luxus, který si Vochov dovolit nemohl a i to se projevilo na hře. Hned v 50. minutě tak Černice soupeři opět odskočily po trefě Kamila Kuncla. Domácí to ještě jednou zkusili, devětačtyřicetiletý Pavel Tlustý zkompletoval hattrick a bylo to 3:4, ovšem herní a fyzická převaha už byla v té době opět na straně hostí. V 67. minutě svůj tým uklidnil zásahem z pokutového kopu Kamil Kuncl a v 83. minutě uzavřel skóre na 3:6 David Šádek. Vítězství černického béčka mohlo být i vyšší, hosté totiž po přestávce ještě neproměnili spoustu gólových příležitostí, hned několik jich měl již zmíněný Šádek.

 

Černice B tak v posledních dvou zápasech nastřílely 17 gólů a posouvají se do klidnější části tabulky. Vochovu nepomohl ani skvělý výkon veterána Pavla Tlustého a jeho situace začíná být kritická.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): „Hrálo se na špatném terénu, hřiště bylo rozbahněné. Začali jsme dobře, rychle to bylo 3:0, ale před poločasem jsme si nechali dát dva laciné góly. Nejprve nám utekli a poté přišla zbytečná penalta. Na střídačce jsme měli promrzlé náhradníky, tak jsme tři hráče o přestávce vystřídali a hra se zlepšila. Přidali jsme ještě další tři góly a v pohodě to dohráli. To jsme ještě neproměnili snad osm vyložených šancí. David Šádek šel čtyřikrát sám nabránu a gól nedal.“



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - M. Klement [-] - T. Hošek [-] , D. Štec [-] , M. Šulaj [-] , M. Ausberger [-] , J. Uxa [-] , . Koželuh [-] , P. Tlustý [-] , R. Hruška [-] , D. Prokeš [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švenda [-] - D. Šádek [-] , J. Davídek [-] (88. T. Engl [-] ) , K. Kuncl [-] , J. Vlk [-] (46. K. Zeliński [-] ) , L. Táborský [-] , J. Běhounek [-] , M. Engl [-] , R. Nádraský [-] (46. M. Chvojka [-] ) , P. Vlček [-] , K. Kaňák [-] (46. J. Král [-] )

ŽK: 61. M. Klement , 68. T. Hošek , 74. R. Hruška .
Hráči zápasu: P. Tlustý - J. Davídek .
Počet diváků: 8. Rozhodčí: Žák Adam - SCHINGLER Milan, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.