Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice vyhrály i podruhé


Branky


0

Vstiš se v prvním zápase představila jako první soupeř na novém hřišti v Dobřanech a odvezla si cenné dva body. V dalším zápase je čekal celek Kasejovic, které v prvním zápase zdolaly silné Blovice a veřily si i na Vstiš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

První poločas byl v režii hostujícho týmu, který zatlačil Vstiš a vytvořil si i první šance. Už ve 14. minutě se tak dostaly Kasejovice do vedení. Po standartní situaci se prosadil Jan Mašek. Domácí marně hledali recept na obranu soupeře a tak si žádnou větší příležitost nevytvořili a nakonec ještě jednou inkasovali. V 43. minutě potáhl hostující záložník míč po levé straně, odkud ho předložil před branku Kopřivovi, který už neměl problém skórovat. 

Zlepšený výkon domácích

Ať už si domácí v šatně řekli cokoliv, zabralo to. Do druhé půle přišel úplně jiný tým. Družstevník se dokázal vrátit do hry v už v 48. minutě. Po přímáku se hlavou prosadil Pavel Purdeš. Následovali minuty pohledného fotbalu, který přinesl dostatek šancí a hezkých fotbalových momentů. Bohužel chybělo koření fotbalu, góly. Po devadesáti minutách tak stav byl 1:2. Domácí tak i přes povedenou druhou půli na body nedosáhli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Chtěli jsme navázat na vcelku povedený výkon z Dobřan. Bohužel první poločas se nám nevydařil a soupeř byl lepší a dostal se do dvoubrankového vedení. V šatně jsme si pak řekli, že nemáme co ztratit a s tím jsme také šli do druhé půle. Dokázali jsme vyrovnat hru a snížit. Následně se hrála velmi pohledná hra, ale žádná branka už nepadla. Za druhý poločas panuje velká spokojenost."




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - V. Hřebec [-] , F. Štěpán [-] , P. Švec [-] , M. Švec [-] , P. Purdeš [-] , T. Maday [-] , T. Krejčí [-] , V. Rybka [-] (46. M. Kaiser [-] ) , A. Ježek [-] , J. Vodička [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Fiala [-] , T. Klíma [-] (75. J. Vonášek [-] ) , M. Chára [-] , J. Mašek [-] - V. Drnek [-] , M. Škyrta [-] , L. Kopřiva [-] , J. Šimůnek [-] (55. J. Kopáček [-] ) , J. Mašek [-] - K. Flandera [-] (90. K. Horal [-] )

ŽK: 26. T. Maday - 69. M. Škyrta , 80. L. Kopřiva , 88. M. Fiala . ČK: 88. M. Škyrta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLABÝ Otto - KLIK Jiří, JANOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.