Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce mělo šťastný konec pro Dobřany


Branky


0

Dobřanům svítila v kolonce získaných bodů jednička, což po dvou kolech není úplně ideální. Situace hostů ale bylo ještě horší. Ti si v úvodních dvou duelech nepřipsali ani bod. Je ale pravda, že čelili dvěma adeptům na postup. Sami ale určitě také pomýšlejí na čelo tabulky a proto tentokrát potřebují vyhrát. Dobřany ale na svém novém hřišti svou kůži nedají lacino. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly a velké napětí

Utkání odstartovalo bleskurychle, když se již po dvaceti vteřinách prosadil Martin Hrkel, který využil zaváhání domácích. Odpověd domácích byla také velmi rychlá. V 7 minutě se prosadil Lukáš Strejc. Pak ale začaly přicházet momenty, které do fotbalu příliš nepatří. Ostré fauly ale i nevhodné chování fanoušků přidávalo na vypjatosti utkání. Přesto přicházeli i pěkné fotbalové momenty. V 13. minutě se dokázal prosadit hostůjící Jan Strejc a poslal Smolivec opět do vedení. Ani todle vedení ale dlouho nevydrželo. Za dvě minuty se dokázal prosadit Patrik Smetana. Hra se následně hodně kouskovala a přicházely už i první karty. Ještě do poločasu se ale domácím povedlo dostat se poprvé v zápase do vedení. Postaral se o to Petr Trdlička. V poločase tak na tabuli svítilo skóre 3:2. 

Dvě zahozené penalty

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Hodně faulů, přibývalo karet a také napětí. Vyvrcholilo to v odpískanou penaltu pro hosty. Exekutor ale branku přestřelil. Další důležitý okamžik přišel až v 80. minutě. Druhou žlutou kartu uviděl Robert Brejcha a hosté šli do deseti. Za dvě minuty ho ale následoval Schovánek a poměr sil na hřišti se vyrovnal. V poslední minutě zápasu měl Smolivec obrovskou šanci vyrovnat. Zahrával druhý pokutový kop. Míč tentokrát mířil na branku, ale Karel Lang jej vyrazil a stal se tak dobřanským hrdinou. Vzápětí sudí odpískal konec zápasu a Dobřany mohly slavit první výhru v novém areálu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "Bylo to vyrovnané utkání, hodně nervózní. Šance byli na obou stranách. Řekl bych, že šťastnější tým dnes vyhrál. Za výkon bych pochválil celý tým."

SK Starý Smolivec
TJ Starý Smolivec: "Z předchozích zápasů se dal očekávat vyhecovaný zápas, ale tento ze strany emocí předčil naše představy. Kromě rychlých gólů v prvním poločasu byla nejvýraznějším okamžikem celého zápasu atmosféra ze strany domácích, výrazně podpořená jejich fanoušky, která bohužel s fotbalem a se sportem neměla moc společného. Emoce samozřejmě k zápasu patří, ale měly být korigovány hned v samém úvodu. V plném respektu a úctě k pozici rozhodčího je potřeba poznamenat, že někdy je nutné jeho zásahu a uklidnění hned v počátku, aby pak podstata fotbalového utkání nevzala za své, což se bohužel stalo. Tento fakt podporuje i počet karet, které hráči obdrželi, přestože průběh by vyžadoval, aby sudí vícekrát ukázal nejen žlutou, ale i červenou kartu. Na druhou stranu je potřeba poznamenat, že dvě neproměněné penalty ze strany Smolivce nás obrali o 3 jasné body."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - M. Gleissner [-] , J. Roubíček [-] , P. Smetana [-] , L. Strejc [-] (82. M. Brožík [-] ) , J. Čimera [-] , J. Schovánek [-] , P. Trdlička [-] , J. Rajt [-] , V. Bouček [-] , M. Opatrný [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Hrkel [-] , K. Bouše [-] , P. Arnošt [-] , O. Strejc [-] , J. Strejc [-] , R. Ostříž [-] , M. Tyrpekl [-] , J. Spour [-] , P. Panýrek [-] , R. Brejcha [-]

ŽK: 19. J. Roubíček , 37. M. Opatrný , 50. J. Schovánek , 74. J. Čimera - 27. O. Strejc , 55. P. Panýrek , 58. R. Brejcha , 89. J. Spour . ČK: 82. J. Schovánek - 80. R. Brejcha .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - HOUFEK Ivan (N), RŮT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.