2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice nestačily na silné Blovice


Branky


4. V. Frank , 77. P. Fleissig - 39. O. Laibl (p.) , 57. V. Houdek , 69. J. Diviš , 70. V. Davídek
0

Předenice i Blovice si po prvních dvou kolech připsaly shodně tři body. Kdo tedy chtěl udržet kontakt s čelem tabulky, musel dnes vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlomová penalta

Začátek zápasu byl lepší ze strany domácích, kteří se dokázali dostat do vedení už ve 4. minutě. Po rohovém kopu se prosadil Václav Frank. Předenicím se dařilo důsledně bránit a nepustit tak Blovice k jejich obvyklé hře. Naopak se otvírali okénka v obraně hostů a domácí tak několikrát zahrozili. Bohužel pro ně, bez gólového efektu. Důležitý okamžik zápasu přišel v 39. minutě, kdy sudí odpískal pokutový kop pro Blovice. Exekuci si vzal na starost kapitán Laibl a překonal brankáře. Tento stav vydržel až do půle. 

Blovický válec

Druhý popločas byl od úvodních vteřin v režii hostů. Ti více drželi míč a domácí k ničemu nepustili. Předenice se pod tlakem dopouštěli chyb a hosté z toho těžili. V 57. minutě tak přišlo logické vyústění situace. Blovice poslal do vedení Václav Houdek. Následoval dvouminutový úsek, který defacto rozhodl o osodu utkání. V 69. minutě se trefil Diviš a za minutu přidal další gól Václav Davídek. Předenice ale sympaticky nesložily zbraně a dál se snažili výsledek alespoň snížit. To se podařilo v 77. minutě kdy domácí Fleissig využil zaváhání blovického stopera a překonal Šabatu. Poslední minuty si ale Blovice zkušeně pohlídaly a došly si pro tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Na začátku zápasu jsme byli lepším týmem. Pak přišla penalta, Blovice to nakoplo k výbornému výkonu na který už jsme nedokázali reagovat."




Sestavy


TJ Předenice
P. Křovák [-] - J. Sloup [-] , D. Procházka [-] - M. Zelenka [-] , T. Pech [-] , J. Mašek [-] (55. P. Fleissig [-] ) , M. Myška [-] , V. Frank [-] - J. Mašek [-] , J. Bernášek [-] - R. Jirák [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Bláha [-] , P. Žák [-] (60. J. Diviš [-] ) , V. Houdek [-] (72. R. Šabata [-] ) , J. Sýkora [-] , O. Laibl [-] , J. Veselovský [-] (74. J. Parouz [-] ) , V. Davídek [-] , M. Houdek [-] (46. K. Hajský [-] ) , V. Šeba [-] , M. Štětina [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Škoda Pavel - MAŠEK Kamil (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.