2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy si poradily s Radkovicemi a vedou Okresní přebor


Branky


0

Domácí celek vypadá, že jeho ambice jsou v letošní sezóně postupové. Odpovídá tomu také to, že se jedná o některých přestupech. Jak se ale vyvíjí, se dá jen těžko odhadnout. Další, kdo stál v cestě byl houževnatý celek Radkovic. Ten si v minulém kole připsal prvnáí výhru a o body chtěl obrat i favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Už od úvodních minut nepřinášel fotbal příliš pohledných momentů. Domácí se snažili o nějakou kreativní hru, ale nedařilo se. Hosté, bržděni velkou absencí hráčů, naopak spíše vyčkávali s čím přijdou domácí. Dlouho se ale nic převratného nedělo. Minuty plynuly a pomalu se blížil poločas. když si na kolmici za obranu naběhl Tříska a konečně rozvířil vody nepěkného fotbalu. Domácí si tak spříjemnili poločasovou pauzu, naopak hosté dostali klasický ,,gól do šatny". 

Pěkná branka

Druhý poločas začal lépe domácí tým, kterému se podařilo přitlačit hosty před jejich pokuté území. Radkovicím pomohlo, že dorazil Václav Brada, který se převlékl a v 56. minutě vyběhl na plac. Bohužel pro radkovickou Spartu hned za minuty se k přímému kopu postavil Oulík a nádhernou ranou poslal Žinkovy do dvoubrankového vedení. Hostům se pak podařilo domácí zatlačit a vytvořit si i nějaké šance. Gólový efekt to ale nemělo a Žinkovy jsou tak nadále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Zápas se mi vůbec nelíbil. Myslel jsem si, že soupeře jasně přehrajeme fotbalovostí, ale to se nestalo. Soupeř mi přišel slabší než na jaře, asi mají nějaké absence. Myslím, že máme na lepší fotbal. Jsem ale rád, že jsme vyhráli a stále sbíráme body."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "Odjelo nás pouze jedenáct a čekali jsme, zda nás ještě nějací kluci doplní. Bohužel se nedostatek hráčů projevil jako klíčový. Postupem času nám docházely síly. První poločas jsme odehráli vyrovnaný fotbal. Ve druhém soupeř přidal a odskočil. Pak jsme vystřídali příchozího Bradu a dokázali jsme soupeře zatlačit. V posledních minutách jsme do toho dali vše, ale nestačilo to."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Vokurka [-] , J. Trojánek [-] (85. M. Karhan [-] ) , V. Tříska [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] , T. Hora [-] , M. Šneberk [-] , M. Vokurka [-] , J. Čengery [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] , J. Brada [-] (56. V. Brada [-] ) , J. Horský [-] , S. Tisot [-] , D. Fiala [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 77. D. Niemkiewicz , 86. M. Šneberk - 58. R. Soušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠRAIT František (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.