Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný výkon Chlumčan zastínilo ošklivé zranění


Branky


0

Chlumčany vlétly do Okresního přeboru jako velká voda a obě své utkání vyhrály. Naopak hosté v úvodním kole inkasovali tvrdou porážku od Žinkov, kterou doma naštěstí odčinili, niméně tentokrát je nečekal žádný lehký soupeř a každý bod by byl dobrý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ošklivé zranění

Uběhlo jen pár vteřin prvního poločasu když se po dlouhém nákopu dostal útočník hostů do kontaktu s vlastním brankářem a utočícím hráčem domácích. Střet bohužel skončil zlomeninou obou kostí nad kontíkem. Hostující Michal Fořt tak musel být odnešen na nosítkách a čekal na přivolanou záchranku. Když už se po nějaké době začalo hrát, bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Domácím se dařila kombinace a v 10. minutě se po dorážce prosadil Štolle a otevřel skóre. Za čtyři minuty to bylo už o dva góly. Postaral se o to povedenou ranou Havlíček. Chlumčany i nadále tlačili, ale Špirk v bráně odolával a držel tak alespoň nějakou naději. Poločas tak skončil 2:0. 

Pokračující převaha

Obraz hry se v druhém poločase mírně změnil, přesto byla domácí převaha stále značná. Vyůstilo to ve třetí btanku z kopačky Beníčka. Kterou následovala jen o pár minutek později čtvrtá branka v podání Martina Kanáta. Domácí mezitím zvládali ještě zahazovat i další šance. Zahrozit už se ale povedlo i hostům. Především střela jejich stopera z velké dálky měla výborné parametry, ty měl ale také zákrok Michal Hůli, který bravurně střelu zlikvidoval. Gólový účet se nakonec uzavřel na čísle 5:0. Postaral se o to svým druhým gólem v zápase Martin Kanát. Domácí tak ukázali, že budou jedním z adeptů na postup do krajské B třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Hned v úvodu přišlo nepříjemné zranění hostujícího hráče, což možná ovlivnilo jejich hru. Nicméně jsme byli jasně lepším týmem a měli jsme spoustu dalších nevyužitých šancí. V druhém poločase se trochu osmělili i hosté a několikrát ohrozili Hulína v bráně. Celý tým bych pochválil.!"

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Zápas strašně ovlivnila první minuta, kdy si zlomil nohu náš nejlepší střelec Michal Fořt. Na našich klucích pak ležela deka. V patnácté minutě to bylo o dva góly a bylo po zápase. Domácí zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , M. Zíka [-] , J. Havlíček [-] (85. V. Regner [-] ) , T. Lachman [-] , L. Tomášek [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] (74. L. Jeslínek [-] ) , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - T. Bešta [-] (73. J. Ušiak [-] ) , I. Yankov [-] , J. Grüner [-] , M. Voráček [-] , L. Velek [-] , D. Tesárek [-] , D. Regner [-] , M. Fořt [-] (5. D. Marek [-] ) , M. Balák [-] , V. Vopička [-] (46. S. Žižka [-] )

ŽK: 76. L. Tomášek - 15. V. Vopička , 79. M. Voráček .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - CHLAD Lukáš (N), BLÁHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.