1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Blovice


Branky


0

Když se člověk díval na rozlosování čtvrtého kola a aktuální výkonnost týmů, největší pozornost ale přitahoval zápas Blovic s Žinkovy. Blovice po postupu ukázaly svou kvalitu, když ztratily body pouze se zatím suveréními Kasejovice. Hosté naopak zatím žádný bod neztratili a v prodloužení serie doufali i tentokrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Oba celky k zápasu přistoupily zodpovědně, nebyl tak k vidění žádný hurá fotbal. Hrálo se především ve středu pole s minimem šancí. Hosté měli jednu větší příležitost. Domácí pak hrozili především po standartních situacích. K výraznějšímu ohrožení branky se ale nedostali. Poločas tak gól nepřinesl. 

Brzký gól

Úvod druhé půle už byl divácky atraktivnější. Hned po minutě druhé půle se po standartce prosadil Václav Houdek a poslal domácí do vedení. Oteže zápasu pak převzali hosté. Domácí se více zatáhli ačekali, s čím příjdou Žinkovy. Ty se uchýlily k nakopávání balonů, velký úspěch to ale nepřineslo. Jedinou šanci na vyrovnání měly až v závěru, při závaru ve vápně. Gólová střela ale nepřišla a hosté tak poprvé v sezóně ztratili body a to hned všechny tři.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "První poločas byl vyrovnaný, ale vez větších šancí. Hned na začátku druhé půle jsme inkasovali. Pak jsme soupeře přehrávali, ale pouze nakopávanými balony bez větších šancí. Zápasu by víc slušela remíza."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Bláha [-] , M. Štětina [-] (54. K. Hajský [-] ) , M. Heřman [-] , V. Davídek [-] (80. J. Diviš [-] ) , P. Žák [-] (89. V. Chalupa [-] ) , J. Sýkora [-] , O. Laibl [-] , V. Houdek [-] (67. R. Šabata [-] ) , M. Houdek [-] , V. Šeba [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Oulík [-] , V. Tříska [-] (61. Š. Merhaut [-] ) , J. Doričák [-] , T. Kohout [-] (74. J. Trojánek [-] ) , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] , T. Hora [-] , M. Šneberk [-] , M. Vokurka [-] , J. Čengery [-] (88. J. Vokurka [-] )

ŽK: 45. J. Sýkora , 57. V. Davídek - 33. M. Šneberk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Škoda Pavel - HEŘMAN Miloš (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.