P. Byron 23.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí si poradilo s Klášterem nejtěsnějším rozdílem


Branky


23. P. Byron
0

Oba týmy šly do zápasu s šesti body z devíti možných. Pohybovaly se tak v horní polovině tabulky a body chtěly přidat i dnes. Zápas byl podle očekávání vyrovnaný a do poslední chvíle nebylo jasné, kdo si odnese kolik bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

V prvním poločase byl hostující celek o něco lepší, čemuž odpovídalo i několik nadějných šancí. Prantner v domácí bráně ale působil jistě a několikrát svůj celek podržel. V 23. minutě přišla hostující ztráta na útočné polovině. Domácí se vydali do rychlého brejku který povedenou ranou přetavil v gól Petr Byron. Klášter mohl ještě do poločasu vyrovnat. Domácí branka ale odolávala. Poločas tak skončil 1:0.

Vyrovnaná půle

Ve druhém poločase se hra srovnala a šance se rodily na obou stranách. Brankáři ale vyčnívali nad útočníky a tak se fanoušci už žádné další branky nedočkali. Pro domácí šlo o vcelku šťastnou výhru. Naopak hosté si mohou drbat hlavu, šancí na vstřelení gólu neměli málo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Klášter
Petr Velíšek (hráč TJ Klášter): "V prvním poločase jsme dle mého názoru jasně domácí přehrávali, ale neproměnili jsme své šance. Druhý poločas už byl vyrovnanější. Mohli jsme vyrovnat, ale brankář je podržel. Je škoda že žádné body nevezeme. Pochválil bych také dobrý výkon rozhodčího."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - P. Karlík [-] (70. D. Šlajs [-] ) , L. Mošna [-] (89. D. Hulec [-] ) , F. Brudna [-] , J. Pelc [-] (38. J. Tupý [-] ) , K. Kalista [-] , V. Homolka [-] , J. Louda [-] , P. Byron [-] , P. Roj [-] , T. Tofl [-]

TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - R. Sedláček [-] , O. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , J. Růžička [-] (58. M. Suko [-] ) , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , T. Karela [-] (77. V. Bárta [-] ) , P. Kalabza [-] (67. M. Dolák [-] ) , L. Pelikán [-] , T. Vladař [-]

ŽK: 25. V. Homolka , 82. P. Byron - 75. T. Vladař , 88. O. Sedláček , 90. M. Suko .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - TUPÝ Luděk (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.