3:1
(2:0)
71. M. Hrkel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice jsou nadále stoprocentní, Smolivec je zastavit nedokázal


Branky


8. M. Škyrta , 21. M. Fiala (p.) , 78. M. Škyrta - 71. M. Hrkel
1

Čtyři kola, čtyři výhry a druhé místo jen o skóre. Takovou vizitku má celek z Kasejovic, ktery zapomněl na nevydařenou minulou sezónu a opět bude chtít bojovat o čelo tabulky. Na druhou stranu hosté zažívají rozporuplný vstup do sezóny. Výkony nejsou špatné, ale body se celku ze Smolivce zatím vyhýbají. Jedinou vyjímku tvoří výhra nad Merklínem. Hosté se i tentokrát prali o výsledek, opět to ale na body nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start domácích

Vstup do utkání vyšel lépe domácím borcům, kteří dokázali využívat chyb v hostující hře a trestat je. V 8. minutě se do zakončení dostal Martin Škyrta a otevřel skóre zápasu. V 21. minutě přišel gól, po kterém se hosté cítili ukřivděni. Domácí zahrávali penaltu a Martin Fiala jí proměnil. Následně ale hosté dokázali přehrát domácí a vytvořit si několik šancí. Gólová ale nebyla žádná. Poločas tak skončil 2:0.

Lepší hosté

Do druhého poločasu se hostům podařilo zatlačit domácí a kontaktní gól visel ve vzduchu. Toho se Smolivec dočkal v 71. minutě. Kdy se po střele Pavla Nachtmana dostal k dorážce Martin Hrkel a přízemní ranou překonal svobodu v bráně. Místo pokusu o vyrovnání ale přišel třetí gól v síti hostů. Pěknou brankou se prezentoval Martin Škyrta. Domácí pak dvoubrankový náskok už udrželi. 



Ohlasy k zápasu



SK Starý Smolivec
TJ Starý Smolivec: "Průběh zápasu nekoresponduje s výsledkem. Tomuto zápasu by nejen slušela, ale byla by spravedlivá remíza. V zápase bylo několik sporných momentů."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , J. Mašek [-] , T. Jakubčík [-] (61. J. Vonášek [-] ) , T. Klíma [-] - J. Šimůnek [-] (80. J. Kopáček [-] ) , J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] - P. Novosad [-] (71. V. Jakubčík [-] ) , L. Kopřiva [-] (61. K. Horal [-] )

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - O. Strejc [-] , P. Tomášek [-] , M. Tyrpekl [-] , P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , P. Arnošt [-] , J. Šíma [-] (46. F. Trhlík [-] ) , J. Růt [-] , K. Bouše [-]

ŽK: 32. M. Chára , 65. M. Škyrta , 84. V. Jakubčík - 11. P. Nachtman , 42. J. Růt , 69. P. Panýrek , 88. K. Bouše .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - CHÁRA Zdeněk (N), RŮT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 19:35
Kasejovice maji mlady tym ale jejich postaveni v tabulce uplne nechapu,St.Smolivec jsem jeste nevidel ale tip bych si remízu.