2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec si doma poradil se Zdemyslicemi


Branky


0

K dalšímu zápasu zajížděli Zdemyslice na hřiště do Dvorce. Domácí v minulém kole utrpěli debakl v Blovicích a chtěli si udobřit své fanoušky. Hosté naopak porazili doma Chlum a chtěli pokračovat ve vítězné šňůře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas se hrál na hodně nerovném terénu, se kterým se mnohem lépe vyrovnávali domácí hráči, kteří hosty přehrávali především aktivitou, důrazem v osobních soubojích a větší chutí po vítězství. Poprvé zahrozil domácí Greguš střelou zpoza vápna, která ale mířila mimo Uzlovu branku. Hosté měli šanci hned vzápětí, když si na dlouhý balón  za obranu naběhl Tomáš Šilhánek, ale pravou nohou poslal střelu mimo tyče. Domácí zahrozili rychlonohým Duškem, ale i jeho pokus skončil mimo branku hostů. Hosté ohrozili domácí dvěma přímými volnými  kopy, které oba zahrával René Šilhánek, ale jeden letěl nad branku a druhý přímo do Končela v domácí brance. A tak to byli domácí, kteří šli do vedení ve 26 minutě po pěkné akci, když si dvakrát vyměnili balon Greguš s Duškem, který se ocitl úplně sám před Uzlem a s přehledem zakončil. 1:0  Vzápětí po gólu hrubě chyboval na půlící čáře hostující Pechr, který pěkně přihrál do sóla Duškovi, ale Uzel ho tentokrát vychytal. Poločasové skóre bylo 1:0 pro domácí.

Druhý poločas

Do druhé půle hosté prostřídali sestavu, ale kýžené zlepšení to nepřineslo, protože domácí byli i nadále nebezpečnější a z rychlých kontrů ohrožovali Uzla v brance. Hosté si vypracovali první větší šanci ve druhé půli v 50 minutě, když se ve středu hřiště uvolnil Monhart, krásně přihrál do běhu Jirglovi, ale ten šanci zazdil. Vzápětí se v 53 minutě řítil sám na branku Monhart, ale Končel jeho střelu vykopl a následnou dorážku z velkého vápna poslal Kysela pouze do břevna domácí branky. Bohužel pro hosty platilo známé nedáš dostaneš, protože hned za minutu v 54 minutě hosté špatně zahráli aut, domácí toho využili k rychlému kontru a po Duškově sólu a krásné přihrávce před branku uklidil míč do prázdné branky Končel. 2:0  Hosté měli ještě jednu větší příležitost a to když v 60 minutě střílel Jirgl, Končel jeho střelu vyrazil, ale dobíhající Česal nedokázal balón usměrnit do domácí branky. Bohužel ve zbývajících minutách zápasu se duel zbytečně vyhrotil, protože domácí zastavovali hostující hráče za cenu nevybíravých zákroků, které bohužel hodně nepřesný sudí Klik netrestal kartami a tím napětí na hřišti ještě více eskalovalo.A to hlavně v 67 minutě po hrubém faulu na středu hřiště, kdy domácí hráč skočil  zezadu bez balonu na achilovky hostujícímu Čimerovy a ukončil mu jeho pobyt na hřišti po 7 minutách!!! Jasná červená karta, ale sudí vytáhl pouze kartu žluté barvy. :-(  I další zákroky především domácího kapitána Rojíka volali po vyloučení, ale rozhodčí Klik si evidentně nechtěl dělat problémy! Zápas nakonec skončil vítězstvím domácího mužstva, nutno podotknout, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl, chyběla nám především bojovnost, špatně jsme obsazovali domácí a Ti měli na hřišti spoustu místa, kterého dokázali využít. Měli větší chuť po vítězství a zaslouženě vyhráli. Já jsem jen znechucen z některých zákroků domácích hráčů, které měl ocenit rozhodčí Klik naprosto odlišně než je ocenil. Hlavně zákrok na našeho Čimeru byl likvidační, po kterém musel být střídán po 7 minutách pobytu na hřišti a i Jirgl je značně pomlácený. Myslím si, že tohle neměli domácí zapotřebí, ale rozhodčí Klik jim tuto hru svými výroky umožnil!!"



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - J. Kříž [-] , J. Zdvořáček [-] , Z. Tomaščík [-] , P. Končel [-] (72. J. Červený [-] ) , M. Greguš [-] , J. Terč [-] (57. D. Matějov [-] ) , M. Dušek [-] , A. Vavřička [-] , J. Rojík [-] , L. Trhlík [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - I. Průcha [-] , T. Zelený [-] , P. Pechr [-] , T. Lang [-] , M. Kysela [-] , T. Šilhánek [-] (46. P. Česal [-] ) , J. Fiala [-] (67. V. Krňoul [-] ) , J. Jirgl [-] , R. Šilhánek [-] (46. R. Čimera [-] ) , A. Monhart [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Jiří - GREGUŠ Pavel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.