3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží si doma poradily se Zdemyslicemi


Branky


0

V desátém kole zajížděly Zdemyslice na půdu Záluží, které získává v domácím prostředí většinu svých bodů a to potvrdilo i v tomto zápase. Zápas se odehrával za obrovského větru a deště, který oběma celkům značně ztěžoval hru i samotný pohyb po hřišti. Dalo se hrát prakticky pouze na jednu branku, která byla po větru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí začali první půli po větru a tlačili soupeře před jeho branku, protože jakýkoliv odkop hostů se buď vrátil zpátky před jejich branku nebo skončil v autu. Domácí zkoušeli střelbu ze střední vzdálenosti, ale první tři jejich střely mířily mimo Uzlovu branku. První větší šanci si vytvořili hosté, když se v 15. minutě na levé straně uvolnil Monhart, nacentroval před branku kam naběhl Lang, který se ale střetl s domácím gólmanem, poranil si vážně koleno a utkání pro něj skončilo.  Domácí odpověděli opět střelou těsně vedle branky. Hosté podruhé zahrozili velkou šancí Jirgla, ale ten poslal míč pouze do boční sítě domácí branky. A tak šli do vedení domácí, když hosté po sérii chyb nechali vystřelit domácího útočníka Josefa Urbánka. Jeho střelu stačil Uzel ještě vyrazit, ale na dorážku hlavou od Mlnaříka byl již krátký 1:0. Hosté měli ještě do poločasu jednu šanci, ale střelu Šilhánka směřující do branky vyhlavičkoval domácí obránce a to bylo v prvním poločase od obou týmů vše.

Druhý poločas

Druhý poločas se opět hrál na branku po větru a bylo na hostech, aby využili povětrnostních podmínek a otočili stav zápasu ve svůj prospěch. Hosté tak i začali, ale první jejich dvě střely mířili mimo tyče. V 10. minutě trefil Tomáš Šilhánek tyč domácí branky. Během druhého poločasu vystřelili hosté na domácí branku 10 střel, ale pouze dvě směřovaly na branku a to rozhodlo o osudu utkání. Ještě jednu velkou šanci měl hostující Jirgl, ale svoji hlavičku z malého vápna poslal přesně do rukavic domácího gólmana Míky. Ke konci utkání již hosté ve snaze o vyrovnání otevřeli obranu a domácí svými brejky rozhodli utkání. Nejprve ještě únik Urbánka a následně i Mlnaříka výbornými zákroky zneškodnil Uzel, ale v 87. minutě ho již zkušený Ladislav Mlnařík překonal a zvýšil na 2:0 pro domácí, aby následně v 90. minutě zpečetil svůj hattrick a uzavřel skóre zápasu na 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl, hlavně v útočné fázi, kde jsme nebyli schopni trefit domácí branku a tak jsme i přes velký tlak ve druhém poločase prohráli. Prohra je pro nás příliš krutá a neodpovídá dění na hřišti,navíc se nám nejspíše dlouhodobě zranili dva hráči. Domácí nás dnes vyškolili z produktivity a díky tomu zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - L. Mlnařík [-] , J. Urbánek [-] , M. Wintr [-] (75. P. Zahradník [-] ) , J. Povolný [-] , L. Pondělík [-] , P. Braun [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - J. Fiala [-] (85. J. Mašek [-] ) , J. Jirgl [-] , A. Monhart [-] , T. Lang [-] (15. M. Kysela [-] ) , T. Šilhánek [-] , R. Šilhánek [-] , P. Pechr [-] (38. A. Polívka [-] ) , I. Průcha [-] , V. Krňoul [-] , A. Skála [-]

ŽK: 55. M. Hnilička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - FEJT Zdeněk (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.