3:2p.
(1:1)
12. M. Dvořák (p.)
62. Z. Přibyl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná v Mantově dvakrát vedla, spokojit se ale musí s bodem


Branky


23. J. Machač , 75. M. Janeček - 12. M. Dvořák (p.) , 62. Z. Přibyl
0

Domácí zachránili bratři Janečkovi...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník nastoupil se snahou zlomit Letnou podně jako Ptenín v prvním poločase. To se však nevedlo a Letná šla do vedení z penalty. Do poločasu vyrovnal Machač, po úniku z pravého křídla prostřelil golmana hostů.

 

V druhém poločase to byla opět Letná, která šla do vedení. Baník má naštěstí Matěje Janečka, který má střelecký apetit a pohotovou střelu do růžku letenské branky vyrovnal. Zápas skončil smírem, v penaltovém rozstřelu se zaskvěl starší ze sourozenců Janečkových, Lukáš, dvě penalty kryl a bylo jen otázkou zda rozstřel potvrdí domácí proměněnou penaltou. Tu rozhodující nekompromisně proměnil  hádejte kdo?! Janeček Matěj.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jakub Dráždil, stoper: Z mého pohledu jsem spokojený. Abych se přiznal, pět bodů z obou zápasů jsem nečekal. Když pominu neproměněné šance, minule a dnes opět, tak si myslím, že jsme podali slušný výkon.




Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - T. Bystrán [-] (71. O. Bryndzák [-] ) , A. Ulč [-] , M. Šimandl [-] , M. Gavora [-] , M. Šindelář [-] , J. Dráždil [-] , J. Machač [-] , M. Janeček [-] , T. Korba [-] , L. Housar [-] (60. T. Rehák [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - S. Vukovič [-] , P. Lehký [-] , Z. Skála [-] , Z. Přibyl [-] (73. O. Přibyl [-] ) , L. Bledý [-] , J. Šimánek [-] , M. Dvořák [-] , D. Otto [-] , D. Pospěch [-] , J. Bohun [-]

ŽK: 40. T. Bystrán - 28. S. Vukovič , 73. Z. Skála .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lažánek Karel - KOLÁČEK Karel (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.