Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2017 18:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o druhou příčku zvládli lépe Mladotičtí


Branky


32. T. Voráček , 50. B. Németh - 8. D. Urban , 43. D. Urban , 63. O. Šiml , 68. T. Randa , 73. O. Krofta
0

V dohrávce třetího kola zavítal do Nýřan Sokol Mladotice. Oba dva týmy zažily úspěšný vstup do soutěže, v první dvou kolech byly stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezvládli konec poločasu

Zápas začal lépe pro hosty. Už v 8. minutě je poslal do vedení Daniel Urban - 0:1. Po půlhodině hry se domácímu Diossu povedlo vyrovnat zásluhou Tomáše Voráčka - 1:1. Pro další vývoj zápasu byly důležité události konce poločasu. Nejdříve skóroval podruhé v zápase Daniel Urban - 1:2. Poté se do zápisu dostal opět i střelec domácí branky Voráček, ale nikoliv gólově, nýbrž červenou kartou. Sudí Pavel Rauch událost popsal v zápise následovně - "Červená karta během zápasu, Surová hra, Kopnutí soupeře zepředu v nepřerušené hře v souboji o míč za použití nepřiměřené síly, bez zranění protihráče, tento utkání."

Odpor zlomila další červená karta

Domácí i v deseti se však dočkali vyrovnání. V 50. minutě se do střelecké listiny zapsal Németh - 2:2. Nerozhodlý stav trval necelou čtvrthodinu. V 63. minutě se prosadil Šiml a Sokol opět vedl - 2:3. O necelé dvě minuty později zahrál rukou mimo pokutové území domácí brankář Rosol a byl vyloučen. Dvojnásobnou přesilovku hosté využili dvakrát. Nejprve Randa vstřelil svůj třetí gól v sezoně a konečnou podobu výsledku stanovil v 73. minutě Otakar Krofta - 2:5. Mladotický Sokol tak drží druhou příčku v tabulce a s vedoucím Úněšovem je nádale stoprocentní.



Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - Z. Zdvihal [-] , T. Voráček [-] , J. Cvachouček [-] (75. M. Štěpánek [-] ) , L. Šlégl [-] , J. Hauer [-] (58. T. Michálek [-] ) , B. Németh [-] , J. Niedermayer [-] , J. Pertlík [-] , J. Rosol [-] , M. Rosol [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] , P. Berka [-] (76. J. Krejčí [-] ) - Z. Slach [-] , D. Urban [-] (76. S. Tureček [-] ) , T. Randa [-] , T. Kučera [-] , O. Krofta [-] , F. Krofta [-] , V. Šiml [-] , O. Šiml [-] , O. Jánský [-]

ŽK: 40. J. Pertlík , 42. J. Hauer - 36. T. Kučera , 80. O. Krofta . ČK: 45. T. Voráček , 65. M. Rosol .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RAUCH Pavel - LANDSHUT Josef (N), HAUZNER Jiu0159u00ed (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.