2:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice nádale drží krok s Úněšovem


Branky


60. T. Petrů , 63. M. Novák - 1. O. Šiml , 18. D. Urban , 45. V. Šiml , 50. F. Krofta
0

Jen dva týmy neztratily po čtyřech zápasech ani bod. Kromě Úněšova dvanáct bodů uhrál také Sokol Mladotice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový vstup do zápasu

Narozdíl od hostů domácí nezažili vydařený vstup do sezony. V minulém kole si připsali první bod (v Blatnici), ale dohrávali bez tří vyloučených. O tom, že rozšířit bodovou sbírku bude proti hostujícímu Sokolu obtížné, bylo zřejmé již od začátku zápasu. Už v první minutě se dokázal prosadit Ondřej Šiml - 0:1. Další branku přidal Daniel Urban, pro kterého to byl pátý zásah v sezoně. Gól do šatny se podařil dát Václovi Šimlovi - 0:3. 

Bezvěrov pouze dotahoval

Hned zkraje druhého poločasu se trefil František Krofta a na ukazateli skóre svítilo už 0:4. Domácí Sázavan ale hrstce 50 diváků přihlížejících utkání dal naději. Dvěma brankami v rozmezí tří minut. V 60. minutě se trefil Tomáš Petrů - 1:4. V 63. minutě na něj navázal Miroslav Novák - 2:4. Další branky však v utkání nepadly, což domácí Bezvěrov přikovalo na dno tabulky. Hostující Sokol Mladotice i nadále drží krok s úněšovskou Slavií, když pouze vinou horšího skóre mu patří druhá příčka. 



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
J. Kubínek [-] - T. Adamický [-] , M. Novák [-] , P. Šulc [-] , P. Bubník [-] , T. Petrů [-] , J. Prchal [-] , J. Petrů [-] , M. Hejkal [-] (62. J. Račanský [-] ) , P. Šulc [-] , M. Metlický [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - T. Kučera [-] , V. Šiml [-] , P. Berka [-] (69. S. Tureček [-] ) , F. Krofta [-] - P. Novotný [-] , O. Jánský [-] , O. Krofta [-] , O. Šiml [-] , T. Randa [-] - D. Urban [-] (88. P. Krejčí [-] ) -

ŽK: 55. J. Petrů , 85. T. Petrů - 62. T. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SOPR Dušan - PYTÁK Václav (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.