Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kaznějova schytala v Nýřanech bůra


1

Po bezgólovém prvním poločase se ukázala kvalita domácích, kteří hned pětkrát překonali brankáře Holečka. Dvakrát se trefil střídající Cvachouček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Brankář Miroslav Rosol: "Většina zápasu se odehrála na soupeřově půlce. Hosté nehráli špatně, ale nedostávali se do šancí. My jsme naopak v první půlce měli šance, ale nedokázali jsme je proměnit. Hned na začátku druhého dějství jsme vstřelili gól a pak už to jelo. Pět gólů je dobrý výsledek, ale mohlo jich být daleko víc.




Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - M. Rosol [-] (65. J. Strádal [-] ) , V. Tyml [-] (52. J. Cvachouček [-] ) , L. Šlégl [-] , L. Konárek [-] , J. Pertlík [-] (88. M. Štěpánek [-] ) , J. Hauer [-] , T. Michálek [-] , J. Niedermayer [-] , Z. Zdvihal [-] (75. . Havlíček [-] ) , J. Rosol [-]

FK Bohemia Kaznějov B
P. Holeček [-] - J. Tichý [-] , J. Pašek [-] , P. Holeček [-] , J. Beránek [-] , L. Baloun [-] (59. M. Kozlík [-] ) , O. Hrdlička [-] , M. Vejvoda [-] , J. Vild [-] , J. Valenta [-] , M. Vavřička [-]

ŽK: 14. J. Beránek , 81. J. Valenta .
Hráči zápasu: L. Konárek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SOPR Dušan - KOČÍ Viktor (N), BREJNÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 11. 2017 15:56
Zápas vypadal konečně jako fotbalové utkání na nějaké úrovni, aspoň takhle jsem to viděl z hřiště. Od první minuty jsme se ujali zápasu a diktovali jsme tempo hry, soupeř zlobil obranu pouze z protiútoku, chvilkami dokázal držet míč ve středu hřiště a udržet na kopačkách míč delší dobu. V prvním poločase jsme měli spoustu příležitostí kdy se mohlo měnit skóre, ale neměnilo se. V prvních minutách druhého poločasu jsme se ujali vedení a to nás hodně uklidnilo. Pak se síť hostí vlnila ještě čtyři krát. Tento zápas byl jednoznačně nejkvalitnějším ze všech co jsme odehráli na podzim. Snad nám to zůstane a budeme v tomhle pokračovat nadále.