1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi vyrovnané utkání se hrálo v Halži, dva body brala po penaltách Tisová


Branky


0

Nejvyrovnanější utkání rozhodně svedlo v 11. kole k sobě tým Halže proti Tisové, která zároveň je týmem s největším počtem remíz v soutěži. Utkání remízou skončilo i tentokrát, hosté lépe zvládli penalty a z Halže si odvezli dva body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, gól padl na obou stranách

Utkání ze začátku bylo velmi opatrné, hrálo se převážně ve středu hřiště a až na pár rohových kopů na obou stranách se toho příliš nedělo. V 15. minutě dokázal vsítit branku Dmytro Fitsek, poté co dokázal využít zaváhání v obraně domácího celku. 0:1. Domácí celek se s utkáním snažil něco udělat, ovšem v mnoha případech chyběla jejich týmu finální přihrávka. Domácí se ale srovnání do poločasu přeci jen dočkali, to když z rohu ve 44. minutě dokázal skórovat Daniel Karmazin. 1:1. 

Druhý poločas gól nepřinesl, šance měla obě mužstva

V druhém poločasu se hrálo nahoru dolu, šance si dokázali vytvářet jak domácí tak hosté. Hlavně domácí Mrenka se snažil překonat hostujícího brankáře, ovšem jeho pokusy nenašly potřebnou přesnost. Hosté zase pro změnu nepřesně zakončovali po šancích ve vápně. Druhý poločas žádný gól nepřinesl a tak se muselo utkání rozhodnout v pokutových kopech. 

Tisová byla v loterii šťastnější, z Halže odváží dva body

V rozstřelu se více dařilo celku Tisové, která ze svých 5 pokusů čtyřikrát trefila bránu přesně. To na druhé straně domácí Halže zvládla o penaltu méně a tak dva body z Halže nakonec odváží Tisová za konečný výsledek 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Filip Bedecs: Byl to vyrovnaný zápas, druhý poločas jsme i Tisovou tlačili a oni pak hrozili z brejků. Všechno jsme si ale pohlídali. V penaltách to už byla loterie a Tisová byla šťastnější.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Začátek zápasu byl opatrný, hrálo se spíš ve středu hřiště. Ke konci zápasu, jsme měli vice ze hry, bohužel chyběla finální nahrávka...a tak se šlo na penalty, které jsme zvládli lépe my.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Matoušek [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , A. Herout [-] , J. Korda [-] , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , J. Typovský [-] , L. Goubej [-] , K. Bauer [-] (65. J. Pýcha [-] )

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - I. Mykhailovskiy [-] (53. V. Pryvrattskyi [-] ) , M. Samek [-] , M. Foltas [-] , T. Kozák [-] , E. Šály [-] , P. Gabčo [-] , D. Sershen [-] , D. Fitsek [-] , D. Gabčo [-] , I. Balash [-]

ŽK: 75. J. Korda - 43. E. Šály , 88. M. Foltas .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Ďugel Pavol - BOŽEK Miroslav (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.