0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhráli hosté, oba góly vstřelil Kolář


Branky


0

Poslední podzimní kolo připravilo rozhodně nejzajímavější utkání kola. Do Bezdružic přijely Lázně, zatímco domácí mají v posledních utkáních celkem potíže, na straně druhé Konstantinky hrajou ve velké pohodě a poráží soupeře za soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodné skóre měnil Kolář

Hostující celek nastoupil bez obvyklého brankáře, jeho místo v bráně zastoupil Jan Zábranský. Utkání bylo od samého počátku velmi vyrovnané, více ze hry ale mělo hostující mužstvo. Skóre se poprvé měnilo celkem brzy, běžela 15. minuta, když dokázal skórovat hostující Adam Kolář a poslal tak Lázně do vedení 0:1. Domácí celek se snažil do poločasového hvizdu alespoň srovnat, ovšem jeho pokusy končily převážně na obraně hostujícího celku, nebo mimo bránu. Do poločasu se tak již skóre neměnilo, hostující celek po půlce vedl v Bezdružicích 0:1.

V druhé půli se opět trefil Kolář, určil tak konečné skóre

Do druhé půle vstoupila obě mužstva opatrněji, domácím se ne a ne podařit srovnat. O to větší šok přišel pro domácí fanoušky a hráče hned v 54. minutě, poté kdy se dokázal druhým gólem v utkání prezentovat hostující Adam Kolář a zvýšil tak na 0:2. Hostující celek zbytek utkání především dohrával, snažil se nepřijít o dvoubrankový náskok. Domácí celek se do konce utkání snažil najít příležitost jak ohrozit Zábranského bránu, což se jim nakonec nepodařilo. Hosté z Lázní tak získaly v derby, které sledovalo skoro 140 diváků další důležité body a podzim přečkají na třetím místě, zatímco Bezdružice už dělí dva body od sestupových příček. 



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
P. Dvořák [-] - L. Štefanisko [-] , J. Gruber [-] , M. Sládek [-] , J. Michalčák [-] , P. Holík [-] (70. R. Fojtík [-] ) , P. Čapek [-] , V. Gábor [-] , N. Škornička [-] (33. J. Štrunc [-] ) , D. Szegecs [-] , D. Maroušek [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Zábranský [-] - P. Hospodářský [-] , A. Kolář [-] , V. Kašpar [-] , J. Míšek [-] (70. J. Jelen [-] ) , P. Hampapa [-] , M. Pohlot [-] , P. Rašín [-] , J. Nevařil [-] , K. Praizler [-] , F. Vacata [-]

ŽK: 13. J. Gruber - 75. J. Jelen , 87. J. Nevařil .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Kroupa Jiří - HOLÍK Petr (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.