0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 12:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nováčků vyzněl lépe pro Tisovou


Branky


0

Fotbalisté Tisové přijeli do Trpíst v lepším rozpoložení než domácí celek, čemuž napovídal i průběh utkání, které ve většině případech vycházelo hlavně hostům. Tisová tak zaslouženě vyhrála a přezimuje tak na osmé příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali utkání aktivněji, dočkali se i zaslouženého gólu

V prvních deseti až patnácti minutách byli hosté lepším týmem, domácí celek téměř nepouštěli k míči, ovšem nedokázali využít ani dvě obrovské šance. Poté se do hry začalo zapojovat i domácí mužstvo, v mnohých pokusech mířili těsně vedle tyče, dostali také plno šancí při zahrání rohových kopů, ani jeden ale nedokázali využít. A tak se radovalo hostující mužstvo, ve vápně domácích se nejlépe zorientoval Maksym Samek a uklidil míč do brány. Ve 31. minutě tak bylo skóre 0:1. Domácí celek měl o chvíli později možnost srovnání z přímého kopu, skvěle kopnutou střelu vyrazil brankář Tisové na břevno. Domácí měli v zakončení velkou smůlu, jejich pokusy ne a ne směřovat mezi tři tyče, poté co ani Tisová nedokázala svými střelami ohrozit brankáře domácích se šlo do kabin za stavu 0:1. 

Druhý poločas začal vyrovnaně, domácí recept na hostující obranu ale nenašli

Druhý poločas byl vyrovnaný na obou stranách, hosté z Tisové se snažili navýšit náskok a přidat tak pojišťovací gól, což se jim příliš nedařilo. Fotbalisté Trpíst kombinovali, vysílali centry do pokutového území Tisové, ovšem skvělá obrana Tisové fungovala velmi dobře. Hostující celek se snažil využívat brejků, což se jim málem povedlo, když po jednom z průniků nastřelil tyč Samek. V 68. minutě už se ale hostům přeci jen gól vstřelit podařilo. Po průniku Samka a faulu na jeho osobu se míč odrazil k Viacheslavu Pryvrattskyimu a ten se v takových situacích nemýlí. 0:2. Hostující celek druhá branka uklidnila, začali si více věřit na míči i v kombinaci a až na pár ojedinělých průniků, které zastavila obrana Tisové, domácí k ničemu nepustili. V 76. minutě navíc přidali třetí gól, kdy odražený míč po přímém kopu napálil k tyči Dmytro Sershen a bylo to rázem 0:3. Po třetím gólu už působilo domácí mužstvo na hřišti odevzdaně, s velkým klidem hrálo hlavně hostující mužstvo, které ani nemusely mrzet některé neproměněné šance, protože si z Trpíst odvezli důležité body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Radek Táborek: V souboji nováčků se ukázala kvalita soupeře, dneska jsme na fotbalisty Tisové neměli.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Jely jsme si pro důležité tři body, což se nám podařilo. Díky klukům za odmakaný zápas v takovém počasí.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - M. Dvořák [-] , L. Tomko [-] , R. Táborek [-] , V. Roučka [-] , R. Vašák [-] , J. Hrubý [-] (70. R. Ludvík [-] ) , P. Braha [-] , P. Uldrych [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-]

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - V. Pryvrattskyi [-] , M. Samek [-] , I. Mykhailovskiy [-] , T. Kozák [-] , V. Samek [-] , P. Gabčo [-] (46. M. Foltas [-] ) , D. Sershen [-] , D. Fitsek [-] , D. Gabčo [-] , I. Balash [-]

ŽK: 52. V. Roučka - 57. T. Kozák .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - KUBAŠTA Stanislav (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.