Holostřevy si na úvod poradily s Vranovem


Branky


0

Zápas neměl favorita a podle toho také zápas vypadal, hra se přelévala ze strany na stranu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První změna skóre byla v 18. min., kdy Miroslav Hulák skvělou střelou za kruhem velkého vápna poslal domácí do vedení 1-0. Hosté se o vyrovnání postarali ve 33.min po rohu, kdy brankáře domácích překonal hlavičkou hráč Vranova Škorvánek Zdeněk a poločas tak skončil výsledkem 1-1.

 

V druhém poločase začali mít domácí mírnou převahu, ale v koncovce vždy pohořeli, buď na špatném zakončení a nebo gólmanovi hostí. Když už byli fanoušci smíření s možnou remízou, hosté v 84. min. faulovali na hranici velkého vápna, a k přímému kopu se postavil Haidinger Jaroslav a i díky špatně postavené zdi uklidil míč do pravého vinglu a domácí vedli 2-1. Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo, a tak domácí Sokol Holostřevy může v prvním zápase nové sezony slavit výhru.

 

AUTOR: Milan Čampula



Sestavy


TJ Sokol Holostřevy
J. Fuchs [-] - P. Thoma [-] , Z. Soukup [-] , J. Schaller [-] , D. Mikulanda [-] (46. J. Kužma [-] ) , J. Liška [-] , T. Kamínek [-] , J. Haidinger [-] , P. Jirka [-] , M. Hulák [-] (46. P. Pich [-] ) , P. Barna [-]

TJ Jiskra Vranov
M. Voldřich [-] - M. Budek [-] - J. Spievak [-] , P. Pinc [-] , P. Spievak [-] , V. Šarközy [-] , P. Soukup [-] , Z. Škorvánek [-] , M. Krištofovič [-] , J. Petřina [-] , S. Šimek [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - PEŠEK Petr (N), PLOCAR Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.