Penaltou zápas začal a penaltou i končil


Branky


65. J. Janeček - 18. P. Thoma (p.) , 24. D. Mikulanda , 43. M. Kužma , 50. M. Kužma , 67. P. Thoma , 80. P. Jirka (p.)
0

V tomto zápase byl favorit nečitelný, protože mužstvo Zhoře v minulém kole vyhrálo 2:0 ve Ctiboři, dost omladilo svůj hráčský kádr a tak hosté nevěděli, co je na půdě Zhoře čeká.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 po půli

Bohužel na tento zápas nebyl delegován rozhodčí, a tak se po vzájemné domluvě mezi mužstvy píšťalky chopil Milan Čampula ze Sokola Holostřevy. Začátek zápasu byl od obou mužstev spíše oťukáváním, co jeden od druhého může očekávat, a hrálo se spíše ve středu hřiště. V 18 .minutě dostal hráč hostí David Mikulanda křižný pas, který si zatáhl do vápna a ve chvíli, kdy chtěl vystřelit, byl zezadu přistrčen zhořským obráncem a pískala se penalta, kterou s přehledem proměnil nováček v dresu hostí Pavel Thoma.

 

Agilní Mikulanda se neustále nabízel svým záložníkúm a v 24. min po jedné s přihrávek zvýšil na 2:0 pro hosty. V závěru prvního poločasu se uvolnil další nováček v mužstvu hostí Kužma a nádhernou střelou alá Darida zvýšil již 3:0.  

Další tři branky v domácí síti

Do druhého poločasu nastoupilo družstvo domácích s odhodláním s výsledkem něco udělat, ale v 50. min neudržel domácí brankář lehkou střelu Thomy z hranice velkého vápna a ten mohl slavit svůj druhý gól v zápase - 0:4. Po tomto gólu začali mít míč na svých kopačkách více hosté, a pokud se domácí dostali do útoku, vše končilo na špatné nahrávce nebo střele mimo tyče hostujícího brankáře.

 

V 64. min. se ve vápně domácích nejlépe orientoval Marek Kužma a svým druhým gólem zvýšil na 5:0.  Hosté spokojeni s výsledkem zápasu přestali důsledně bránit a při jednom z útoků domácích vstřelil nejstarší hráč domácích Jan Janeček čestný gól domácích. V 83. min. se po faulu na Marka Kužmu ve vápně Zhoře musela pískat již druhá penalta proti domácím a i tu, také s velkým přehledem, proměnil hráčn hostí Patrik Jirka. Zápas skončil 6:1 pro hosty.

 

AUTOR: Milan Čampula



Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.