Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palkovice nestačily na Kozlovice


Branky


0

Průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Sousedské derby utkání, hrané za velmi nepříznivého počasí, začali lépe domácí. Už v 7.minutě se po chybném odehrání míče stoperem Kiralym dostal do úniku domácí Vyvial. Jeho střelu stačil brankář Smolík vyrazit na břevno, odkud balon doputoval za brankovou čáru - 1:0. Kozlovice vedoucí gól uklidnil a i nadále hrozili hostům brankou. Ve 23.minutě se domácím podařilo vyšachovat levou stranu palkovické obrany, která svoji nedůsledností umožnila Vyvialovi navýšit skóre - 2:0. Snaha hostů o zkorigování nepříznivého stavu končila povětšinou nepřesnou finální přihrávkou. Za zaznamenání stojí snad jen nadějná šance z volného přímého kopu asi z 18 metrů. Osvědčený exekutor Franta Musil však trefil pouze zeď domácích. Poločasový debakl Palkovic završil třetím golem domácí Krpec - 3:0. Krátce na to se podařilo hostům snížit Honzou Vrtným, kdy po přihrávce Patrika Burdy obelstil svým typickým způsobem obránce domácích a přízemní střelou prostřelil golmana Chlebka - 3:1.
    Druhý poločas začal za silného větru a prudkého deště. Domácí si hned ve 47.minutě pojistili vedení,když domácí Zvonek předčil rychlostně Frantu Musila a po samostatném nájezdu zblízka překonal Smolíka - 4:1. V následujících minutách pak začal festival zahozených šancí domácích a výborných zákroků brankáře hostů Smolíka. Palkovice se po několika minutách vymanily z obležení domácích a vytvořili si i golové šance. V 61.minutě se dostal pohotově k míči Matěj Svobodník, ale jeho přehození golmana se nevešlo mezi tři tyče domácí branky. Výčet šancí palkovických však tím nekončil a hosté se v 67.minutě dočkali snížení stavu. Kdy agilní Svobodník nadvakrát překonal brankáře Chlebka - 4:2. V 75.minutě se Svobodník prodral až k brankové čáře a jeho přízemní centr nedokázal Vrtný proměnit ve třetí gól. V 80. minutě přichází další šance. Střídájící Skurka opět dokázal dostat míč před branku domácích, kde Vrtný stačil nasměrovat střelu jen do levé tyče branky domácích a ten odtud putoval po brankové čáře až do zámezí.

Více zde: http://fotbalpalkovice6.webnode.cz/news/kozlovice-palkovice/



Sestavy


FK Kozlovice
P. Chlebek [-] - V. Dudek [-] , J. Fojtík [-] , P. Piskoř [-] (68. M. Najdek [-] ) , L. Slanina [-] (76. R. Mališ [-] ) , M. Krpec [-] (87. J. Adamec [-] ) , M. Vyvial [-] , M. Bednář [-] , R. Ermis [-] (58. J. Harabiš [-] ) , F. Kocián [-] , O. Holub [-] (46. P. Zvonek [-] )

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - L. Magera [-] , J. Merta [-] (57. P. Skalický [-] ) , F. Musil [-] , M. Svobodník [-] (87. T. Vyvial [-] ) , J. Vrtný [-] , R. Kocúr [-] (74. T. Kozel [-] ) , P. Burda [-] , P. Király [-] , R. Merta [-] , J. Huška [-] (74. T. Skurka [-] )

Počet diváků: 160. Rozhodčí: KARCH Otakar - SUSZKA Jan, KLEINHAMPL Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.