1:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká prospala úvod zápasu a Táborsko B nakonec nadělilo domácím půltucet branek


Branky


23. O. Němec - 1. V. Kostka , 7. F. Blecha , 8. M. Novák , 17. S. Legdan (vl.) , 64. F. Radosta , 81. M. Novák
0

Kdo přišel na Hlubokou o čtvrt hodiny později, přišel o více jak polovinu branek zápasu. Nástup mladíků Táborska B byl drtivý a domácí po čtvrthodině hry prohrávali o čtyři branky. Do poločasu sice snížil Němec, ale ve druhém poločas hosté přidali další dvě branky a na světě byl nemilý výsledek z pohledu domácích 1:6!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká prospala úvod zápasu jako Šípková Růženka

Hluboká přivítala na svém hřišti soupeře z Táborska B. Hosté minulé kolo doma remízovali s Rudolfovem, avšak na venkovních hřištích se jim zatím daří na 100%. Domácí si byli tohoto faktu vědomi a navíc chtěli začít dobře od úvodu, protože v předchozích dvou duelech pokaždé inkasovali během úvodních minut.

 

Pokud trenér Cipro vštěpoval hráčům do hlavy, aby zachytili hlavně úvod zápasu, pak cestou na hřiště domácí výběr tento příkaz úplně zapomněl. Už v první minutě se totiž dostal k zakončení hostující Kostka a domácí brankář Vachuta lovil míč poprvé ze své sítě – 0:1. Vachuta si určitě svou premiéru představoval jinak a to ani netušil, že po 16. minutách  na tom bude s počtem branek ve své síti stejně, jako jeho kolega Brašnička v předchozím zápase na hřišti Dačic.

 

V 7. minutě podnikli hosté další rychlou akci po levé straně a zpětnou přihrávku uklízel neomylně do domácí sítě Blecha – 0:2. Prakticky hned po rozehrávce propadl střed domácí obrany, Novák se dostal sám před Vachutu a střelou podél brankáře přidal domácím další direkt – 0:3.

 

Táborsko jasně dominovalo na hřišti, rychlé narážečky, náběhy po stranách, prostě moderní fotbal, který se líbil. Navíc se na hostující stranu přiklonilo i trošku štěstíčka, když Lovička sice odhlavičkoval míč, ale přímo do prsou Legdana, od kterého se míč odrazil do domácí sítě – 0:4.  

 

Na pátou branku měli zaděláno hosté ve 23. minutě, když zahrávali přímý volný kop z nebezpečné vzdálenosti. Střela Blechy, však proletěla těsně vedle levé tyče Vachutovy branky. A tak se branky na druhé straně dočkali domácí, když se ve vápně dostal k míči Němec a přesným zakončením k tyči snížil na 1:4. Vstřelená branka nabudila domácí hráče, kteří se ve zbytku poločasu dostávali do zakončení. Jenomže jejich střelecké pokusy buď zablokovala hostující defenziva nebo je s námahou pokryl brankář Novák.

Hosté po přestávce přidali další dvě branky

Druhý poločas nabídl vyrovnanější podívanou. Táborsko postupně prostřídalo a s vidinou tříbrankového náskoku kontrolovalo vývoj zápasu. Jako první zahrozili domácí, ale střela Nitrianského skončila nad brankou. Na další gól si diváci museli počkat do 64. minuty. Marek Novák se uvolnil na levé straně přes dva bránící hráče a přihrávkou před odkrytou branku oslovil hned dva své spoluhráče. Pro Radostu tak nebyl problém uklidit míč do prázdné branky.

 

Zápas už se pak spíše jen dohrával, a i když měla Hluboká dobře rozjeté akce, ze kterých mohla snížit, branky se nedočkala. Hráči Táborska pak směrem dopředu, už také nebyli tak přímočaří a mnohdy až zbytečně profesorským způsobem se připravili o zakončení. Přesto domácí brankář Vachuta lovil míč ze své sítě ještě jednou. Šestý gól na rozloučenou přidal bezpochyby nejlepší hráč zápasu Marek Novák, který svou osmou brankou v sezoně uzavřel skóre na konečných 1:6.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Antoš [-] (60. T. Adam [-] ) , J. Čermín [-] (56. T. Křiváček [-] ) , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] , M. Lovička [-] , D. Říha [-] , J. Rubick [-] (32. J. Valenta [-] ) - T. Tauber [-] , P. Hájek [-]

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - F. Radosta [-] , M. Mácha [-] , L. Vozihnoj [-] , V. Kostka [-] , W. Bong [-] (56. M. Hüttner [-] ) , F. Blecha [-] (46. P. Hrubý [-] ) , J. Škarda [-] , M. Hell [-] (46. A. Rytíř [-] ) , M. Novák [-] , V. Štefl [-]

ŽK: 60. T. Antoš , 62. S. Legdan - 37. M. Hell , 86. L. Vozihnoj .
Hráči zápasu: F. Blecha , M. Novák , W. Bong .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - KAŠTÁNEK Libor, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.