2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvodní kolo v Plané nenudilo. Po bezbrankovém poločase se děly věci


Branky


0

Týn si krátce po vstupu do druhého poločasu vytvořil dvoubrankový náskok, Planá se ale dokázala dostat zpět do hry dvěma údery ze vzduchu. Domácí ale ještě čekaly perné chvilky v závěru utkání, když dohráli bez vyloučeného Ondřeje Hotového. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek, ale Týn měl více ze hry

Domácí nasadili do hry asi nejzkušenější střední zálohu v soutěži, když zde hrála předsezónní posila Stegbauer a čerstvý čtyřicátník Řehoř. Běhavý Týn se proti neznámu protivníkovi dlouho zpátky nedržel a zatlačil Plánské na obrannou polovinu. Týn hrál s míčem mnohem častěji, za prvních pětačtyřicet minut lze z plánských akcí zmínit pouze nebezpečné centry Hotového a Řehoře, který si předtím nadvakrát vychutnal bránícího Lukeše, jenomže své zakončovatele pasy nenašly. To Týn byl nebezpečnější a v největších šancích selhali Vařil a Stoklasa. Vařil hlavičkoval těsně vedle po rohovém kopu a Stoklasa nechal vyniknout Jakuba Hotového, který jeho střelu z vápna vytlačil konečky prstů na roh.

Týn šel do vedení 2:0

Planá do druhé půle vstoupila aktivněji, než jak končila v prvním poločase, kdy gól visel ve vzduchu. Parádní Řehořův roh ale o centimetry minul Kitzler. A rázem udeřilo na druhé straně. Po pravé straně táhli hosté rychlou akci, která končila bezchybnou přihrávkou na Housku, a tomu už jen stačilo nastavit kopačku, aby míč usměrnil ze tří metrů do sítě - 0:1. 

 

A v 57. minutě, šest minut po úvodní brance, se červenobílí radovali znovu. Domácí nepokryli protihráče, přišla přihrávka opět z pravé strany týnské sestavy a Stoklasa měl dost času vymyslet, jak z vápna překoná Hotového - 0:2.

 

Planá byla opařená a Vařil měl šanci vsítit ještě třetí branku. Domácí se ale dostali do hry po protiútoku z 64. minuty. Řehořův centr tečoval týnský bek nad brankáře Valtra, který se po míči natahoval marně, na což už čekali za ním připravení Kitzler a Hotový a prvně jmenovaný doťukl balón do sítě - 1:2. 

 

Domácí ožili a po spolupráci Píchala s Hotovým byla zblokována Beranova střela mířící pod břevno na rohový kop. A po něm Planá srovnala. V 68. minutě si Hotový naběhl na Řehořův roh a trkl jej do sítě - 2:2.

 

Týn nic nezabalil a utkání bylo otevřené. A mělo náboj, na obou stranách se navíc našli jedinci, kteří nevydrželi s nervy a sudí Písek měl co pískat. Za hosty sehrál výborný zápas Jakub Plojhar, ale střelecké pokusy si připisovali i jeho spoluhráči, ovšem třeba Meidl mířil z trestného kopu z nadějné pozice hodně nad. Střelec druhého gólu domácích Hotový se pak nechal v rozmezí čtyř minut dvakrát žlutě napomenout a Týn hrál posledních pět minut zápasu proti deseti. Plánští už se ale bez větších potíží ubránili, hosté ze dvou rohových kopů branku neohrozili.

 



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (hráč): "Utkání pro nás dopadlo nakonec dobře! První poločas byl celkem vyrovnaný s tím, že soupeř byl o něco aktivnější, ale do žádné vyložené šance se nedostal. Týn má mladý, běhavý kluky, kteří navíc dobře kombinovali, ale my jsme hráli celkem dobře zezadu a tak se nic zásadního nestalo. Do druhého poločasu jsme vstoupili mizerně a během pár minut dostali dva góly. Ale ukázali jsme naší sílu a týmovost a během pár minut se nám podařilo vyrovnat. Pak to bylo takové nahoru dolu bez vážnějších šancí. V 84. minutě jsme šli do deseti a soupeř nás zmáčknul. My jsme to už do konce utkání uhráli. Musím uznat, že Týn byl o něco lepší! My jsme to uhráli bojovností a vůlí jít za remízou. Myslím, že se soupeř bude pohybovat v popředí tabulky a všichni to s nimi budou mít těžké! Za nás bych pochválil celý mančaft. Pokud bych měl někoho vyzdvihnout, tak to jsou dvojčata Hotových, Plojhar a Píchal!"

FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): "Přišli jsme o dva body, na druhou stranu řeknu, že každý bod zvenku je dobrý. Ale... Byli jsme dle mého lepší, nedali jsme ještě jednu stoprocentní šanci, kdy jsme mohli zvýšit, do vedení 2:0 jsme kontrolovali zápas. Pak se domácí dostali do hry ztečovaným centrem, na který brankář nedosáhl. Planá se chytla a po rohu srovnala. V hektickém závěru už jsme z přesilovky nic nevymysleli. Byl to kolektivní výkon, ale mnoho osobních soubojů uhrál defenzivní záložník Jakub Plojhar, který byl mužem zápasu. Houska a Stoklasa si kvalitní výkon vyšperkovali góly."



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - M. Svobodný [-] , L. Kitzler [-] (86. L. Fujdiar [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , M. Píchal [-] , J. Stegbauer [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] (81. V. Červenka [-] ) , J. Brom [-] , J. Meidl [-] , M. Šálený [-] - J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] , J. Liška [-] , L. Stoklasa [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] -

ŽK: 31. T. Plojhar , 65. T. Řehoř , 81. O. Hotový - 61. J. Plojhar , 69. M. Šálený . ČK: 85. O. Hotový .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - TAUBER Lukáš, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.