D. Kneys 15.
T. Pintér 69. (p.)
L. Balogh 84.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tohle už není normální, vztekali se po zápase hráči Větřní. Planá před šňůrou venkovních zápasů získala první výhru


Branky


15. D. Kneys , 69. T. Pintér (p.) , 84. L. Balogh
0

Větřní v zápase nerpoměnilo ani ty největší tutovky, i kvůli famóznímu výkonu brankáře Hotového.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plánský gólman čaroval

Kdo utkání Plané s Větřním viděl na vlastní oči, po prvních minutách by rozhodně netipoval jasné vítězství domácího celku. Větřní totiž v úvodu zápasu svého soupeře doslova drtilo. Planá nestíhala a hosté si vytvářeli jednu tutovou šanci za druhou. Jenomže Weinhard a Peťule na Jakuba Hotového nevyzráli, Gutheis poslal své zakončení jen do tyče. A za neproměnění příležitostí přišel plánský trest.

Dlouhý nákop našel útočníka Jiřího Cardu, čerstvou posilu plánského celku, ten balón prodloužil na Svobodného. Zkušený hráč na středu vápna akci pozdržel, aby pak míč posunul na Kneyse a plánský defenzivní hráč se předvedl parádní bombou pod břevno, Pavelka se natahoval marně – 1:0.

 

Větřní se hnalo za srovnáním a ve 35. minutě šel Peťule sám na Hotového, ale mladý plánský gólman jeho úmysly přečetl a zakončení vyrazil. Peťule následně zkoušel štěstí znovu, míč mířil do šibenice, ale Hotový se zázračně vymrštil a vyškrábl střelu na roh.

Větřní si vypilo kalich hořkosti do dna

Planá si v týdnu poradila v poháru se Čtyřmi Dvory a chtěla moc získat první výhru i v mistrovské soutěži. A tomuto cíli se přiblížila v 69. minutě. To byla k vidění kombinace ze středu hřiště, kdy Řehoř vyzval kolmicí Cardu, který šel sám na brankáře, ale zezadu ho sestřelil Pils a kopala se penalta, kterou kapitán T. Pintér proměnil.

 

Větřní ani své další šance ne a ne proměnit, Planá těžila z toho, že se sešla v silné sestavě, poprvé mohla například využít střelce Balogha. A ten se po šesti minutách hry odvděčil za šanci gólem. Brejk po standardce Větřní táhnul Řehoř, navedl balon středem hřiště, po ofsajdové linii si naběhl právě Balogh, dostal přihrávku za obranu a osvědčenou spolupráci s Řehořem zakončil střelou z první a prostřelil brankáře Pavelku mezi nohy.

 

Gutheis mohl v 88. minutě snížit, když měl obrovskou šanci, ale Hotový se o nulu připravit nenechal a svůj tým opět podržel. Kapitán Větřní se navíc při zakončení po střetu s gólmanem zranil a porážka hostů tak dostala bolestivé podtrhnutí.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (hráč): "Z tohoto utkání už jsme potřebovali tři body jako sůl! Do 10. minuty při nás stali všichni svatí, kdy jsme mohli s klidem prohrávat 3:0 a utkaní by se prakticky jen dohrávalo z povinnosti. Po tlaků hostů jsme se oklepali a utkání se začalo vyrovnávat a od nějaké 20. minuty to bylo vyrovnané utkání. Do poločasu se nám podařilo vstřelit vedoucí gól a výsledek do poločasu udržet. Při nástupu do druhé půle jsme věděli, že se Větřní bude tlačit za vyrovnáním a pro nás se budou otvírat okénka do otevřené obrany. Čehož se nám podařilo využít a zvítězit 3:0. Vítězství je pro nás nesmírně cenné a důležité! Perfektní bojovný výkon předvedl celý tým, na svých postech předvedli perfektní výkon Szabó, Píchal a v bráně fantastický výkon Hotového! Teď máme čtyři zápasy venku, budu věřit v minimálně padesáti procentní bodovou úspěšnost..."

SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Tohle už není normální. Kdybychom vedli v 10. minutě 3:0, vůbec nikdo se nedivil. A najednou prásk a prohráváme. Jako už každý zápas."



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - M. Svobodný [-] (78. L. Balogh [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] (49. Z. Lexa [-] ) , D. Kneys [-] , J. Szabó [-] , T. Pintér [-] , J. Carda [-] (88. L. Kitzler [-] ) , M. Píchal [-] , M. Beran [-] (65. J. Stegbauer [-] ) , O. Hotový [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - P. Vnuk [-] (80. J. Dvořák [-] ) , J. Cifreund [-] (73. P. Podskalský [-] ) , J. Skok [-] , J. Peťule [-] (64. P. Kotlár [-] ) , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , M. Pliška [-] , L. Konečný [-] , M. Pils [-]

ŽK: 58. O. Hotový - 40. J. Skok , 69. M. Pils , 73. L. Konečný .
Hráči zápasu: J. Hotový , J. Szabó , M. Píchal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mráz Roman - BRYCH Jiří, SLEPIČKA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.