Dvě penalty rovná se dva Kostkovy góly. Bavorovický Štěpánek se vykartoval během pár vteřin


Branky


63. T. Kostka (p.) , 85. T. Kostka (p.)
0

Utkání rozsekly dva pokutové kopy, které sudí Jevčák nařídil ve druhém poločase. Domácí Kostka ani v jednom z případů nezaváhal...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

První čtvrthodinka patřila hostům, ve které zahrozili jednou střelou z dálky, se kterou Reiser neměl problém. Poté se hra vyrovnávala a přišly i dobré příležitosti vstřelit branku do sítě hostí. Třikrát se dostal do zakončení  kanonýr Zušťák, ale jednou ho vychytal brankář - po individuální akci M.Šrámka, který prošel přes tři hráče, přihrál Kostkovi, ten z jedné posílal na Zušťáka a jeho pohotovou střelu brankář Sýkora kryl. Podruhé mířil nad branku po zpětné přihrávce V. Šrámka a třetí zakončení mu obránce vykopl z brankové čáry. Ještě po rohovém kopu Kostky se dostal k hlavičce Kratochvíl, ale mířil vedle.

Reiser má formu. Domácí udeřili z penalt, Štěpánek se vykartoval během pár vteřin

                Hned v úvodu druhého poločasu měli obrovskou šanci hosté, když po uklouznutí stopéra se zmocnil míče Kučera a postupoval sám na Reisera, který ho skvělým zákrokem vychytal. V 60. minutě přišel zřejmě zlomový okamžik, když byl před vápnem faulován nešetrným způsobem Kratochvíl. Faulující Štěpánek obdržel žlutou kartu a k trestnému kopu se postavil Kostka. Jeho střelu přes zeď zastavila ruka Štěpánka, který obdržel během jedné minuty druhou žlutou, následovalo vyloučení a pokutový kop, který bezpečně proměnil Kostka - 1:0.

 

Gól domácí uklidnil a hru jsme měli ve své moci, ale přesto se hosté do jedné gólovky dostali v 75. minutě, po trestném kopu ovšem Hanousek mířil hlavou vedle. Pojistku přidali Strakoničtí v 85. minutě a to když Kostka prošel do vápna, byl faulován a nařízenou penaltu sám proměnil a určil tak konečný výsledek tohoto utkání - 2:0.

 

Autor: Jiří Cibulka

Statistiky

Rohy: 4 : 3

Střely na branku: 7 : 4



Ohlasy k zápasu



TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): "S favoritem jsme sehráli vyrovnanou partii. První poločas probíhal bez nějakých vážnějších momentů a vše se odehrálo ve druhém poločase. To nejprve domácí stoper udělal hrubou chybu, Kučera šel sám na brankáře, ten ale jeho střelu chytil. A to byl klíčový moment celého utkání. Spolu s první brankou jsme obdrželi ještě vyloučení. Po inkasování jsme se tlačili do šancí, měli jsme více ze hry, jako celý druhý poločas, ale dařilo se nám dostat jen po šestnáctku. Bylo to i tím, že nehrál Smékal. Pak přišel osudný druhý gól. Kostka udělal kličku ve vápně, za stavu, kdy za vytrvalého deště už byl terén na hranici regulérnosti, upadl po souboji s Hanouskem a domácí opět proměnili penaltu. Jsme zklamaní jen z porážky, ale fotbalově to nebylo špatné, naopak jsme domácí přehrávali, ale bez branek asi těžko někdy něco uhrajeme. Velmi dobře hrál předstoper Rottenborn, který běhal nahoru dolů. Smékal byl v pondělí u doktora a věříme, že se s achillovkou dá dohromady, jeho absence je pro nás velká ztráta. Zápas s Prachaticemi doma chceme vyhrát."



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - D. Gondek [-] , M. Šrámek [-] , K. Kalianko [-] - V. Dohonyi [-] , J. Máška [-] (86. J. Ouška [-] ) , P. Kratochvíl [-] (72. P. Cibulka [-] ) , T. Kostka [-] - V. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] - R. Kočí [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - F. Řehák [-] , J. Hanousek [-] , D. Rottenborn [-] , T. Koranda [-] - F. Šafránek [-] , T. Kučera [-] , M. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] - P. Babka [-] - V. Jakeš [-]

ŽK: 74. D. Gondek - 55. T. Koranda , 60. M. Štěpánek . ČK: 61. M. Štěpánek .
Hráči zápasu: T. Kostka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jevčák Martin - RINTH Jan, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.