1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí překonali dobře se bránící Planou až po rohu ze 78. minuty


Branky


0

Plánský celek nastoupil s cílem pozorně bránit. Slávisté byli v utkání více na míči, vytvořili si i nějaké šance, ale branka přišla paradoxně až v době, kdy už domácí tak nebezpeční nebyli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia byla nebezpečnější

Domácí čekali, že soupeř bude hrát ze zabezpečené obrany, kterou tradičně diriguje matador Pintér a to se také v celém průběhu utkání stalo. Ze slávistické strany bylo dobré, že hráli trpělivě a přitom aktivně a tak si domácí pár šancí do zahuštěné defenzívy Plané vytvořili. Na samém začátku zkoušel Sedláček v úniku přelobovat brankáře, ale ten jeho úmysl přečetl. Nejhezčí akce přišla po rychlém zakombinování a následném Slípkově centru do vápna, kde našel Sedláčka, který z první přestřelil.

 

 

Hosté kontrovali po dlouhém autu do šestnáctky a pohotovém zakončení Řehoře, které šlo těsně nad. Pak domácí čelili hned čtyřem nebezpečným rohům po sobě, ale ubránili se. Na druhé straně si vzal míč Nevosad a zpoza vápna vyslal dělovku do horního rohu, ale gólman Hotový prokázal, že má fazónu a vyrazil. Po další pěkné kombinaci měl dobrou pozici Slípka, zkusil to technickou střelou, ale protihráč balon zblokoval. 

Hosté neubránili roh

Slávistický trenér Kladenský byl o půli s hrou svého celku spokojen, a tak nejdůležitějším přestávkovým pokynem pro jeho svěřence bylo nedělat obranné standardky a pokusit se vystupňovat tempo. Hned v úvodu utekl Vranovský po pravé straně, přihrál Sedláčkovi, který z jedné míč mezi tři tyče nedostal. Většinu druhé půle to byl celkem vyrovnaný mač s domácí mírnou převahou, museli se mít ale stále na pozoru, protože špílmachr Řehoř hrál velmi dobře a rozdával přesné balony svým spoluhráčům.

 

Kolem 65. min. domácí hodně přitlačili, nejprve poslal Nevosad přímák ostře na vzdálenější tyč a kapitán Dvořák trefil v předklonu hlavou tyč. Pak dobře kopnul Boček roh a Bohůnkovi chybělo před brankovou čárou pár centimetrů. Planá pak přece jen držela míč na svých kopačkách, v porovnání s předchozím průběhem zápasu, ale do toho přišla gólová akce. Dočkali se domácí - v 78.min. z dalšího rohového kopu, který poslal Boček na přední tyč, kde míč jen přizvedl Plojhar, u druhé tyče se vyšponoval do výšky Sedláček, hlavičkoval v krkolomné pozici, Hotový stačil zasáhnout, ale na dorážku Kindermanna už byl bezmocný.

 

Plánský soupeř logicky hru otevřel, domácí se bránili ale pozorně, především stoper Bohůnek pochytal hlavou dlouhé míče. Domácí měli ještě možnost zvýšit, když se dostal do brejku Kindermann, šel sám ze strany, nahrál lépe postavenému rozběhnutému Bravencovi, který stačil zakončit, ale byl už hodně tísněn obráncem a nic z toho nebylo.

 

 

.  



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Byli jsme iniciativnějším týmem, který měl více příležitostí a jednu z nich se nám podařilo proměnit.Nejlepší hráči: Bohůnek - dobře dirigoval naší defenzívu a měl tak velký podíl na naší první nule vzadu v soutěži. Řehoř - dirigent plánského týmu, elegantní a přesný na přihrávkách, nebezpečný v zakončení. Je to další těsná výhra, ale je hodně cenná, nebylo totiž vůbec jednoduché vyzrát na koncentrovanou defenzivní hru Plané. Z naší strany to byl velmi dobrý týmový výkon. Teď nás čeká anglický týden, kdy přivítáme další kvalitní celky, ve čtvrtek Strakonice a v sobotu Lokotku. "

SK Planá
Josef Cimburek (trenér): "Porážka je to docela krutá. Ostudu jsme ale na hřišti prvního týmu tabulky rozhodně neudělali, kluci bojovali a pokud na výkon navážeme v dalších zápasech, nemám strach, že bychom si body neuhráli jinde."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - P. Kindermann [-] (90. R. Holý [-] ) , T. Dvořák [-] , M. Bohůnek [-] , P. Hasenöhrl [-] , M. Slípka [-] , T. Sedláček [-] (79. V. Bravenec [-] ) , J. Vranovský [-] (88. K. Dvořáček [-] ) , M. Boček [-] (83. T. Vršitý [-] ) , P. Mizera [-] , J. Nevosad [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - M. Svobodný [-] (70. L. Balogh [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] (82. ) , J. Szabó [-] , T. Pintér [-] , J. Carda [-] , M. Píchal [-] , J. Stegbauer [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]

ŽK: 47. P. Mizera , 50. T. Sedláček - 47. M. Svobodný , 76. J. Szabó .
Hráči zápasu: M. Bohůnek - T. Řehoř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.