T. Kostka 70. (p.)
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola - Planá ukázala svou sílu a i přes vyloučení přehrála Junior


Branky


70. T. Kostka (p.) - 62. L. Balogh , 72. T. Plojhar , 75. L. Balogh
0

Všichni tipéři měli na fotbalunas.cz jasno - z tohoto duelu domácí s prázdnou neodejdou. Planá ale potvrdila zvedající se výkonnost a domácí dokonale zaskočila, a to přesto, že druhý poločas, ve kterém padaly branky, odehrála v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zušťák střídal, T. Pintér poločas nedohrál z jiného důvodu

První poločas se odehrával za domácí mírné převahy, jako první zahrozil T.Kostka  ve 2. min. z přímého kopu, ale přestřelil. V 16.min. opět T.Kostka vybídl ve vápně ke skórování M.Šrámka, ale toho zradil první dotek. Vzápětí se dral do zakončení Maršala, radost mu zkazil včasným vyběhnutím brankář hostí Nováček. Ve 23.min. musel pro natažený sval střídat kanonýr Zušťák a tím se domácí nápor výrazně otupil. Hosté se snažili hrozit z brejků, především přes rychlého Balogha, který ale při svých příležitostech měl notně vychýlenou mušku. Nejvýraznějším vzrušením první půle tak byla červená karta pro hostujícího stopera Tomáše Pintera, který vyfasoval 2 žluté za protesty vůči jednomu rozhodnutí hlavního rozhodčího.

 

Hosté si vedení vzali rychle zpět

Druhá půle opět začala strakonickou snahou o úvodní branku, v 60.min. Kratochvíl vysunul do vápna M.Šrámka, který skóroval, ale praporek pomezního signalizoval hraniční ofsajd. Z protiútoku dostal mnoho prostoru na hranici vápna Balogh a tentokrát se nemýlil - 0:1 . V 70.min. byl ve vápně zahákován V.Šrámek a T.Kostka z penalty vyrovnal 1:1. Když se zdálo, že by proti deseti mohlo dojít k obratu, ocitl se v 72.min. sám na hranici pokutového území Plojhar a opět mířil přesně 1:2. Než domácí stačili zmobilizovat síly na vyrovnání, udeřil na druhé straně opět Balogh, který byl oproti první půli chirurgicky přesný 1:3. Posledních 15 minut hráči Junioru vrhli všechno do útoku ve snaze o korekci nepříznivého skóre, ale hostující obrana v čele s gólmanem Nováčkem všem pokusům odolala a potvrdila tak tradici nepříznivých výsledků domácích fotbalistů při strakonické pouti.

 

Autor: Rostislav Hrubý



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): Do Strakonic jsme jeli s cílem urvat bodík, nakonec vezeme všechny 3 a jsme spokojený. Od 40. minuty jsme hráli o deseti a dokázali domácím vstřelit 3 krásné branky i v početní nevýhodě! My jsme perfektně bránili a nepouštěli domácí do vážnějších situací, co prošlo přes obranu, tak za námi sebral perfektně chytající Nováček. Odehráli jsme perfektní utkání, kdy celý tým odevzdal výkon na hranici svých možností! Vyzdvihnout něčí výkon dnes je těžké, ale musím za oba krásné goly pochválit Balogha a v bráně výkon Novase. Jo, a Řehy hrál zase neskutečně!



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - M. Šrámek [-] , D. Gondek [-] , P. Cibulka [-] , K. Kalianko [-] - P. Kratochvíl [-] , T. Kostka [-] , J. Maršala [-] (76. M. Kostka [-] ) , V. Dohonyi [-] - J. Zušťák [-] (23. J. Máška [-] ) , V. Šrámek [-] -

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Svobodný [-] (46. Z. Lexa [-] ) , L. Balogh [-] (83. L. Kitzler [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] (90. J. Stegbauer [-] ) , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , T. Pintér [-] , M. Píchal [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]

ŽK: 58. P. Kratochvíl - 44. T. Pintér , 54. L. Balogh . ČK: 44. T. Pintér .
Hráči zápasu: L. Balogh , J. Nováček , T. Řehoř .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Novotný Jiří - JEVČÁK Martin, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.