2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá udržela jednobodový náskok před Prachaticemi, hosté neproměnili penaltu


Branky


17. J. Carda , 58. L. Kitzler - 30. A. Kadlec , 63. J. Tesař
0

Domácí dvakrát vedli, ale poté, co za stavu 2:2 přečkali penaltu Prachatic, mohli být za bod rádi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padly po rohových kopech

Domácí vstoupili do zápasu v oslabené sestavě. Čtyřzápasový trest vyfasoval kapitán Tomáš Pintér, jednozápasovou stopku obdržel Píchal a chyběl i další hráč základní sestavy Beran, navíc do druhého dějství už nenastoupil Kneys. Prachatice měly v první půli zřetelnou převahu na míči, domácí se ale dobře pohybovali v bloku a zvládli hráče soupeře pokrývat. Navíc domácí jako první zahrozili, Kitzler ale napálil míč jen do vybíhajícího brankáře Opatovského. Další akce Kitzlera skončila rohovým kopem a po něm už domácí udeřili. Stegbauer poslal míč na hlavu Cardy, který byl osamocen na malém vápně a umístil míč hlavou k tyči - 1:0.

 

Pak přišla chvíle Škopka, který vyrazil dopředu z pozice stopera a jeho úprk s míčem skončil až střelou do tyče Hotového branky. Ve 30. minutě bylo srovnáno, opět gól padl po rohovém kopu. První hráč Prachatic pustil mezi nohama po zemi zahraný roh, na míč už číhal Kadlec a z otočky se prosadil - 1:1. Stejný hráč dokonce mohl strhnout vedení na prachatickou stranu, když po úniku pálil křižnou ránou jen těsně vedle tyče. Hostující celek zase vystrašil nejistý zákrok Opatovského, kterému propadla mezi rukavicemi propagační střela z dálky a míč spadl jen kousek vedle brány.

Fischer odmítl rozhodnout

Do druhé půle vstoupila aktivněji Planá a v 58. minutě se dočkala odměny, když Kitzler podržel míč a střelou šajtlí překonal Opatovského. Na hostech tak bylo znovu dotáhnout a zvládli to velmi rychle. Nejprve Planou po rohu zachránil proti hlavičce vynikajícím zákrokem Hotový. V 63. minutě ovšem rohový kop odvrátili Plánští jen zpět k zahrávajícímu hráči, ten měl čas na přesný nákop a našel neomylně Tesařovu hlavu - 2:2. Prachatičtí měli opět znatelnou převahu v držení míče, ale šancí ubylo.

 

Až v 78. minutě měli hosté k dispozici pokutový kop, když Plojhar fauloval soupeře a pískala se jasná desítka. Jenomže Fischer si na Hotového nepřišel, brankář vystihl směr střely a vyrazil. Planá kontrovala šancí Balogha, kterému ale technické zakončení vůbec nevyšlo. A protože v závěru se ze skrumáře neprosadil ani prachatický Tesárek, body se dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (kapitán): "Dvakrát jsme vedli a dvakrát celkem rychle dostali gól. Což nás celkem mrzí, na druhou stranu hosté v 78. minutě za stavu 2:2 nedali penaltu, kterou výborný Hotový vyrazil. Troufnu si říct, že ta remíza je asi zasloužená pro obě strany. Hosté předvedli dobrý výkon, mají perfektní brejky ve 4-5 lidech, ale ustáli jsme to. Perfektní výkon předvedla trojice rozhodčích! Za nás dnes nejlepší brankář Hotový, díky němu máme dnes bod!"




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - M. Svobodný [-] (82. M. Špírek [-] ) , L. Kitzler [-] , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] (46. L. Balogh [-] ) , Z. Lexa [-] , J. Carda [-] , J. Stegbauer [-] , O. Hotový [-]

FK Tatran Prachatice
L. Opatovský [-] - L. Kubát [-] (55. P. Řezník [-] ) , A. Kadlec [-] , M. Kotrch [-] , J. Fürbach [-] (46. J. Tesárek [-] ) , O. Kochma [-] , K. Ryšánek [-] , M. Fischer [-] , J. Tesař [-] , T. Ryšánek [-] , P. Škopek [-]

ŽK: 81. M. Svobodný - 39. T. Ryšánek , 44. O. Kochma , 88. P. Škopek .
Hráči zápasu: J. Hotový - P. Škopek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.