3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Roudného porazila Olešnici a upevnila se na třetí příčce


Branky


10. M. Lerch , 65. L. Šolc , 74. P. Lacko - 48. L. Burda , 57. L. Lenk
0

V sobotním dopoledni se hrál u Malše pohledný zápas, který štastně dovedla do konce roudenská „benfika“.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lerchův povedený gól

Zápas začal ve volném tempu spíše vzájemným oťukáváním, kdy Roudné drželo balón a Olešnice rozrážela útočné pokusy. V 10. minutě se do balonu opřel domácí bek Lerch, který překvapil hostujícího brankáře a střelou do šibenice otevřel skóre – 1:0. Roudné dál drželo Olešnici na útočné polovině, hlavně pod taktovkou zkušeného Rezka, Šolce a exligového Rudolfa Otepky. Ve 25. minutě se blýskl skvělým zákrokem hostující Janeček, když vytáhl přímý volný kop, mířící do šibenice, do zámezí. Olešnice hrozila z protiútoků, ale žádný z nich nedokázala využít. Do šaten se tak šlo za vedení domácího týmu.

Olešnice otočila, Roudné ovšem zvrátilo utkání na svou stranu

Do druhého poločasu poslala Olešnice na hřiště zkušeného Lenka. Ten se hned blýskl uvolněním Burdy, který nadvakrát prostřelil domácího gólmana Konečného a srovnal na 1:1. Hosty gól nakopl a v 57. minutě přišla další radost. Kačírek důrazem donutil chybovat stopera Vogla, postupoval sám na Konečného, ten včasným vyběhnutím zablokoval střelu. Ta se odrazila k volnému Lenkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Hosté se zatáhli a bránili vítězství. Když se jim povedlo vyrazit do brejku, zastavil je pomezní rozhodčí se styčeným praporkem znamenajícím ofsajd. Je to o to zajímavější, že pomezní rozhodčí na straně druhé v 65. minutě přehlédl v ofsajdu stojícího hráče domácích, jenž zpětnou přihrávkou připravil Šolcovi gól do prázdné branky – 2:2. V 74. minutě se domácím povedlo otočit výsledek. Opět to bylo spíše za hranicí ofsajdu. Gól jako přes kopírák, když z lajny našel Šolc před prázdnou brankou Lacka, který otočil na konečných 3:2 pro domácí. Příští zápas jede Roudné do Zlaté Koruny, Olešnice jeden na horkou půdu do nedaleké Nové Vsi.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Před zápasem jsme pomýšleli na bodový zisk, ale máme zase ho..o. Když otočíme z 1:0 na 1:2, zase dostaneme blbé góly a nemáme nic. Trošku mě překvapila nominace rozhodčího, který v Roudném trénuje mládež, na svazu o tom musí vědět a stejně tam sudího pošlou. Má to potom těžké. Na nás tam hráči řvou, že hrajeme tvrdě, ale co máme dělat, když nás pomezák do brejku nepustí a domácím ofsajdy pustí. Zápas sledoval nezávislý hráč vyšší soutěže, který říkal po zápase, že náš gól, který pro ofsajd neplatil, platit měl. A že dva ofsajdy odmávané při našem brejku také nebyly. Takže těžko říct, jestli šlo v Roudném vůbec vyhrát, nasr...j jsem ještě dnes. Zároveň se na Roudné těším k nám do Olešnice v jarní sezóně. Hráčem utkání od nás dám Lojzu (Lenk), který hru oživil a dal gól. Za Roudné to bude Martin Lerch, který dal hezký gól na začátku zápasu a se kterým jsem v minulosti hrál. Tímto bych ho rád pozdravil. Nás teď čeká ve dvou dnech těžký zápas ve čtvrtek v Nové Vsi a v sobotu ve Chvalšinách, budeme z toho chtít urvat co nejvíce bodů.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - D. Samek [-] (46. P. Lacko [-] ) , R. Otepka [-] , L. Šolc [-] (88. L. Koranda [-] ) , J. Vopelka [-] , J. Rezek [-] , M. Tibitanzl [-] , J. Vogl [-] , B. Vogl [-] , M. Lerch [-] , J. Kramář [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Hanzal [-] , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , L. Burda [-] , M. Koktavý [-] (46. L. Lenk [-] )

ŽK: 56. J. Vogl - 78. O. Husa .
Hráči zápasu: M. Lerch - L. Lenk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vejčík Vít - ŠŤASTNÝ Petr, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.