3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie přetlačila rezervu Ševětína


Branky


27. K. Paur , 30. J. Havlíček , 68. L. Novotný - 11. V. Švík , 28. J. Brom , 59. L. Ponec , 90. J. Brom
0

Zápas mezi rezervami Ševětína a Týna byl před úvodním hvizdem očekáván jako vyrovnaná partie. Hosté přijeli ale pouze s jedenácti hráči, přičemž dva z nich hráli po dlouhé přestávce respektive vůbec poprvé...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza po půli

To naopak domácí byli připraveni do boje s šestnácti hráči. Utkání začalo opatrnou hrou obou týmů s řadou nepřesností. V 11 minutě ale po aktivním napadání hostujících, domácí obránce nahrál přesně na nohy útočníka Lagrona, který našel ve vápně Švíka a ten z první vstřelil úvodní branku utkání – 0:1. Poté Ševětín zahodil několik gólových šancí, které pochytal skvěle chytající Kubík. Po několika nájezdech domácích nakonec hostující brankář kapituloval, když ho prostřelil Paur – 1:1.

 

Týn ale nesložil zbraně, a hned v následující minutě otočil skóre zpět na svou stranu, když aktivní Ponec vybojoval na půli míč, proběhl kolem několika hráčů a předložil gólovou nahrávku Bromovi, který nekompromisní střelou zakončil přesně – 1:2. Hosté se ze svého vedení ale neradovali dlouho, špatně hlídaný Havlíček se dokázal otočit ve vápně a bodlem se nemýlil – 2:2. Přestřelku z prvního poločasu mohl ještě navýšit ve 42. min Ponec, ale gólovou nahrávku od Švíka neproměnil. 

Brom rozhodl

Ve druhém poločase se začal projevovat počet hráčů, který měl každý tým na střídání. Domácím přibývaly stoprocentní šance, ale dopláceli na mizernou koncovku nebo na dobře chytajícího Kubíka. Hosté ale v 59. min předvedli, že ještě nějaké síly mají. Brom a Švík si vyměnili balon před vápnem a první jmenovaný nahrál ještě do strany nabíhajícímu Poncovi, který dělovkou do šibenice nedal domácímu brankáři šanci – 2:3.

 

Poté začalo obléhání hostující branky, kteří dohrávali posledních 25 min v 10 hráčích. Hosté, kteří byli pod permanentním tlakem, dokázali bránit až do 68. min, kdy prostřelil Kubíka střelou z vápna domácí Novotný – 3:3. Dobývání hostující branky pokračovalo nadále, ale neúspěšně. Na konci zápasu, agilní Švík obral domácího obránce o míč, nahrál Lagronovi, který ještě míč prostrčil za celou domácí obranu a nabíhající Brom nedal tváří v tvář Trnkovi šanci – 3:4. Týn už výsledek do posledního hvizdu udržel.

 

AUTOR: Lukáš Ponec



Sestavy


SK Ševětín B
J. Trnka [-] - J. Havlíček [-] , K. Paur [-] , R. Ludvík [-] , J. Stehlík [-] , V. Kokeš [-] , L. Lomský [-] , P. Ertl [-] , M. Beznoska [-] , T. Dychtl [-] , D. Voneš [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - M. Šebesta [-] , J. Maruška [-] , T. Hejpetr [-] - J. Brom [-] , D. Maruška [-] , L. Ponec [-] - V. Švík [-] , J. Král [-] , N. Tien [-] - L. Lagron [-]

ŽK: 85. T. Dychtl - 77. J. Brom .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: BARVA Karel - MOHAMED Patrik (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.