5:1
(5:0)
48. M. Volf (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu rezerv byli jasně lepší domácí


Branky


10. J. Gažák , 12. J. Tůma , 13. J. Gažák , 26. P. Nocar , 35. P. Randa - 48. M. Volf (p.)
0

Spartak porazil Slavoj rozdílem třídy a nebýt zvolnění ve druhém poločase, kdo ví, kolik gólu by si hosté z Trhových Svinů odvezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv oba týmy v prvním kole v pohodě vyhrály, favoritem utkání byli fotbalisté Trhových Svinů. Samotné rozcvičení mnohé napovědělo. Zatímco domácí zahřívali své svaly dobrou hodinu před zápasem, hosté dorazili do svinenského areálu dvacet minut před úvodním hvizdem. Ledenice byly nakonec vůbec šťastní, že jich dorazilo jedenáct a mohli k zápasu nastoupit v plném počtu hráčů. A hned o startu zápasu byli Trhové Sviny pánem na hřišti a diktovali tempo hry, vytvářeli si šance a dávali branky. Ve 13. minutě po dvou brankách Gažáka  a jedné Tůmy vedli již 3:0! A hosté dál kupili chybu za chybou. Když sudí Aibl naposledy foukl do píšťalky v prvním poločase na ukazateli skóre svítil stav 5:0. Góly dali Randa s Nocarem. Již tak velké skóre mohlo ale klidně dvakrát takové a nikdo by nemohl říct ani popel.

Druhý poločas hráči Svinů viditelně zvolnili a zápas se spíše tak dohrával. Do útoku se tak dostali i hosté z Ledenic a jednu z nich dokázali proměnit. Krátce po přestávce byl ve velkém čtverci faulován Volf a sám také vstřelil z puntíku určeného pro penaltu gól útěchy – 5:1. Co se týče fotbalových akcí a gólů utkání skončilo dlouho před poslední minutou. Naopak bylo k vidění několik nevybíravých zákroků a konec utkání byl spíše vysvobozením. Trhové Sviny B se ukazují jako jeden z favoritů soutěže a se skóre 7:1 vedou tabulku III. třídy.  



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč Tr. Svinů B): Od začátku bylo vidět, že budeme mít ve hře převahu. Tvořili jsme si jednu šanci za druhou, využívali chyb soupeře, jen jsme všechny šance neproměnili. První poločas jsme tedy uzavřeli za stavu 5:0. Druhá půle propršela a naše hra polevila. Už jsme jen inkasovali z penalty a výsledek se dál neměnil.

TJ Slavoj Ledenice B
Pavel Vajgel (hráč Ledenic B): Domácí zaslouženě zvítězili, o tom není sporu. My jsme byli rádi, že jsme se sešli. Ale inteligence některých jedinců, kdy jsou schopni jít do souboje s maximální zákeřností za stavu 5:1, dosahuje výšky místního pažitu.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Gažák [-] , J. Gažák [-] , J. Petr [-] , D. Tisoň [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , T. Vach [-] , P. Randa [-]

TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - P. Vajgel [-] , J. Řimnáč [-] , D. Borovka [-] , M. Strouha [-] , P. Králík [-] , T. Lamáček [-] , P. Salák [-] , F. Kopecký [-] , M. Volf [-] , R. Kučera [-]

ŽK: 53. T. Kápar .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: AIBL Tomáš - BRŮHA Karel (N), KOBLASA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.