3:4p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík dobře organizovanou hrou bere z utkání se Smrčinou bod


Branky


0

Světlík chtěl hodně rychle zapomenout na debakl v Křemži. H. Planá zase chtěla na Světlíku zvítězit, ale někteří její hráči měli určitě ještě v hlavách jarní duel na světlickém hřišti…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlík dvakrát vedl, přesto poločas skončil smírně

Utkání začalo pro Světlík výborně. Ve čtvrté minutě šli totiž domácí do vedení! Dlouhý balón našel Dědiče, který se snažil uvolnit, ale nepovedlo se mu to. K míči si však našel cestu Martin Hüttner a krásnou střelou k levé tyči poslal Dynamo do vedení 1:0.

 

Hráči Smrčiny byli zaskočeni a kolikrát nevěděli, jak se probít světlickou obranou, která tentokrát byla pevná. Hosté tak míče nakopávali, ale většinou z toho nebylo nic.

 

Horní Planá vyrovnala v devatenácté minutě. Střela z přímého kopu byla zdí tečována k nohám Marka Bednáře, který lehkou tečí poslal míč podél brankáře Vincíka a vyrovnal na 1:1.

 

Domácí si však vzali vedení rychle zpět, konkrétně ve 21. minutě. Dlouhý míč z nohy Mondšpigla našel ve vápně Dědiče, který si míč zasekl a byl podražen. Sudí Brt neváhal a ukázal na penaltový puntík. Sám postižený si pak postavil míč a střelou do levé části branky poslal svůj tým znovu do vedení – 2:1.

 

V dalších minutách střídala šance šanci, ale gól žádný, a to ani po rychle zahraném kopu Hüttnera s Rýparem, který nacentroval do „ohně“ před branku hostí. Míč se odrazil až k Dekretovi, ale ten svou bombou orazítkoval pouze pravou tyč, div, že ji nepřerazil vejpůl.

 

O pár minut později opět zafungovalo pravidlo „nedáš, dostaneš“. Nenápadnou střelu ze 43. minuty z kopačky Marka Bednáře domácí brankář Vincík neudržel a srazil si ji smolně do brány. Bylo tedy opět srovnáno – 2:2. Tímto výsledkem také první půle skončila.

Houska sedm minut před koncem vyrovnal

Do druhé půle nastoupili hosté s tím, že chtějí převzít iniciativu hry. A byli to právě hráči Smrčiny, kteří drželi míč častěji na kopačkách a měli více šancí. Jednu obrovskou měli krátce po hodině hry, kdy Koritar výborně nacentroval před bránu. Míč se však po lehké teči jednoho z útočících hráčů došoural pouze do tyče, dorážku hosté taky v gól neproměnili, a tak F. Píšek míč odkopl do bezpečí.

 

Domácí měli šanci z rohového kopu, na který si pěkně naběhl Dekret, ale zakončení „rybičkou“ skončilo vysoko nad brankou Dinky.

V dalších minutách hosté dostali domácí tým pod tlak a měli několik šancí na strhnutí vedení na svou stranu, ale světličtí stále odolávali a vyhlíželi penaltový rozstřel. Ujala se až bomba Jana Koritara, který dělal Dynamu problémy celý zápas svým výborným pohybem. Koritar v osmdesáté minutě získal balón na vápně, odkud trefil krásně k tyči a strhl vedení na stranu Smrčiny – 2:3!

 

Světličtí po inkasované brance změnili formaci a snažili se srovnat, a to se jim také povedlo. Po lehkém přistrčení Válka rozhodčí Brt odpískal přímý kop z velmi slibné pozice. Míč si postavil Jan Houska a krásnou střelou podél zdi vyrovnal na konečných 3:3!

Penaltovou loterii zvládli opět lépe hráči Smrčiny

Po remíze následoval penaltový rozstřel. Za domácí se netrefili Válek s Rýparem, kdežto na hostující straně se trefili všichni střelci, a tak hosté berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Zbyněk Rýpar, hráč TJ Dynamo Světlík: Dneska jsme to odmakali a ukázali jsme, že fotbal hrát umíme. Smrčině jsme byli více než rovnocenným soupeřem. Škoda, že jsme se ve druhé půli zbytečně zatáhli, ale i tak bod dobrý. Penalty už byly jen loterií, dvakrát jsme bohužel nedali. Soupeř proměnil, stejně jako proti Vyššímu Brodu, všechny své pokusy.

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí týmu TJ Smrčina Horní Planá: Na hodně těžkém terénu se fotbal hrát moc nedal. Bylo to spíš o bojovnosti a tu jsme předvedli až ve druhém poločase. Dostali se do vedení, ale do vítězného konce jsme zápas nedotáhli. Zvládli jsme opět penalty, ale ze Světlíku je to pro nás ztráta.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
P. Vincík [-] - A. Novotný [-] , O. Dědič [-] , Z. Rýpar [-] , O. Válek [-] , M. Hüttner [-] , R. Dekret [-] , M. Kellinger [-] , J. Houska [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - J. Koritar [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , J. Boháč [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , P. Trančík [-]

Hráči zápasu: M. Hüttner - M. Bednář , L. Parai .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BRT Martin - VINCÍK Jiří (N), GONDEK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.