Křemže dál boduje! Tentokrát si vyšlápla na Přídolí


Branky


0

Do Křemže přijelo Přídolí a domácí byli papírovým favoritem. V utkání měli více ze hry a zaslouženě dokráčeli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snížek se krásně trefil

Už od prvních minut domácí svého soupeře tlačili, Přídolí totiž přijelo pouze v desíti lidech. V páté minutě otevřel skóre Radovan Kaprál, který dostal krásný pas za obranu od Novotného a míč uklidil k tyči – 1:0.

 

Přídolí zahrozilo jen sporadicky z rychlého protiútoku, domácí obrana však byla pevná.

 

V dalších minutách domácí pokračovali v tlaku, ale bez zakončení. To začalo přicházet zhruba až po dvaceti minutách hry, ale většina střel šla mimo. Ujala se až střela Petra Snížka, který využil přihrávky Kaprála a z rohu vápna z první usměrnil balón pod břevno – 2:0.

 

Poté se začal hrát ne příliš pohledný fotbal a takto to trvalo až do 60. minuty.

Tretera na konci zápasu čaroval

V té se dokázal dostat ke střele Snížek, ale podruhé v zápase síť za zády Puritschera nerozvlnil. O osm minut později už se ale domácí mohli radovat. Radovan Kaprál nachytal z přímého kopu hostujícího brankáře a zvýšil na 3:0.

 

Zbývající minuty to vypadalo na poklidný fotbal, s tím, že se utkání pouze dohraje. Proti však byl domácí Snížek, který se špatně domluvil se spoluhráčem v obraně a musel hasit na poslední chvíli. Hasil ale pouze za cenu červené karty.

 

Hosté, kteří už byli od začátku druhé půle v jedenácti, začali najednou domácí celek přehrávat a dočkali se také branky. Bohužel pro ně pouze jediné. Po rohovém kopu se pěkně prosadil Josef Písko a snížil na 3:1.

 

Blízko brance byli hosté v poslední minutě hry, ale domácí brankář Tretera zřejmě vyslovil nějakou kouzelnou formuli, neb vytáhl míč z brankové čáry. Poté rozhodčí Velechovský zápas ukončil za stavu 3:1 pro domácí Křemži, která si nadále drží neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč Sokol Křemže: Když jsem se před zápasem koukl na soupeře bylo mi smutno. Bylo jich 10, tím pádem neměli co ztratit. Zápas to byl bojovný. Z úvodního tlaku jsme měli vytěžit víc a mít klid dříve. Nicméně i tak jsme to zvládli a porazili neoblíbeného soupeře. Naše druhá branka padla po trénovaném signálu, zde bych chtěl vyzdvihnout mravenčí práci asistenta Stráského (přezdívaného Buddha), který nám v týdnu na videu ukázal, jak Přídolí brání rohy, nu a přineslo to ovoce v podobě druhého gólu. Po zápase jsme si dali řízek a pivo a rozešli se do svých ubikací ke svým milujícím rodinám.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: I přes početní nevýhodu v prvním poločase jsme soupeři nedovolili více než dva góly. V druhé půli už nám přijel jedenáctý hráč a naše hra se výrazně zlepšila a když šel soupeř před koncem zápasu do oslabení, zatlačili jsme jej, ovšem bez gólů. Nyní nás čeká doma Horní Planá a pokud se sejdeme v dostatečném počtu, můžeme pomýšlet na nějaký ten bod.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velechovský Miroslav - PETR Zdeněk (N), IVAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.