L. Kolaj 15.
L. Kolaj 28. (p.)
L. Kolaj 62. (p.)
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov díky hattricku Kolaje porazil nováčka z Lipna


Branky


15. L. Kolaj , 28. L. Kolaj (p.) , 62. L. Kolaj (p.) - 35. V. Březina
0

Oba celky byly před vzájemným duelem stoprocentní, a tak se očekávalo zajímavé utkání. Domácí byli sice za favority utkání, ale cesta ke třem bodům nebyla lehká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březina se krásně trefil

Kájovští vstoupili do utkání lépe, než soupeř a hned na úvod mohli vstřelit branku. Po rohovém kopu propadl míč až na zadní tyč, kde však domácí záložník trefil pouze břevno odkryté brány.

 

Po patnácti minutách už šli ale do vedení, díky Luigi Kolajovi, kterého našel z rohového kopu Čer – 1:0.

 

Kájovští měli více ze hry a měli i pár standardních situací z dobré vzdálenosti od brankové čáry. Po jedné takové, kdy míč z kopačky Čera mířil na Čabelu, se pískal pokutový kop, neb domácí záložník byl ve vápně nedovoleně zastaven. Nařízený pokutový kop proměnil ve 28. minutě svou druhou brankou v utkání Luigi Kolaj2:0.

 

Domácí se ale z dvoubrankového vedení příliš dlouho neradovali. V pětatřicáté minutě totiž napřáhl z velké vzdálenosti lipenský kapitán Vladimír Březina a snížil na 2:1.

 

Utkání pak bylo dost vyrovnané a oba celky si vytvořily pár slibných šancí. V brance však skončila až ta ze druhého poločasu.

Kolaj završil hattrick, opět se trefil z penalty

Po hodině hry přišla pěkná kombinace po ose Čabela, Najbrt, Lippl, kdy posledně jmenovaný byl ve vápně zfaulován Schoberem a rozhodčí Reitinger odpískal druhý pokutový kop pro domácí v zápase. Míč si postavil opět Luigi Kolaj a svou šancí na hattrick nepohrdl – 3:1.

 

Deset minut nato byla k vidění i červená karta. Lippl našel krásným pasem za obranu Igora Didkivského, který si obhodil míč kolem brankáře Krahulce, jenž byl vyběhnutý mimo vápno, sáhl rukou po míči a rozhodčí Reitinger neváhal sáhnout do kapsičky pro červený kartónek. Lipno tak dohrávalo posledních 18 minut v deseti lidech. Branka už však žádná nepadla a domácí dokráčeli k vydřeným třem bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: Velice pohyblivý soupeř na nás nic nevymyslel a my po sérii zahozených šancí jsme urvali tři body.

FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Kajovští hráli hodně odzadu, bránili od půle a čekali na naše ztráty a přecházeli rychle do protiútoku. Jejich branka se nám ohrožovala hrozně těžko. Paradoxně jsme vytvářeli mnohem větší tlak až v oslabení. Jako špatný zápas to úplně nevidím, soupeř nás na své půlce téměř k ničemu nepustil, ale ztráta bodů určitě mrzí.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Čer [-] , J. Baláž [-] , I. Didkivský [-] - J. Lippl [-] , D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] , L. Mašek [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - M. Schober [-] , L. Macák [-] , P. Sládek [-] , P. Březina [-] , L. Fenc [-] , K. Krauskopf [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Hamburg [-]

ŽK: 90. J. Lippl - 14. P. Sládek , 30. P. Csavoj . ČK: 72. R. Krahulec .
Hráči zápasu: J. Čer , L. Kolaj - M. Schober .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ŽILAVÝ Petr (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.