Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod opět naděloval, další desítku odneslo béčko Slavoje


Branky


0

Vyšší Brod přijel do Českého Krumlova, kde jej čekal souboj proti domácímu béčku. To sice špatně nehrálo, ale na Dynamo jasně nemělo. To podruhé v řadě nadělilo soupeři deset branek a se skóre 32:7 je jasně nejofenzivnějším týmem Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bäuml během třiatřiceti minut završil hattrick

Utkání začalo velmi poklidně a nic nenaznačovalo tomu, co se bude dít v následujících minutách.

 

Domácí se v samotném úvodu snažili držet míč na svých kopačkách a nechtěli hosty pustit do zápasu. Ale hned první útok Vyšebrodských přinesl první branku utkání, když se zpoza vápna prosadil Robert Bäuml – 0:1. Hned poté bylo hostujícího týmu plné hřiště a další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Hned v sedmé minutě znovu napřáhl z dvaceti metrů Robert Bäuml a vstřelil svůj druhý gól v utkání – 0:2.

 

Poté se hra poněkud vyrovnala a do nebezpečných situací se dostávala obě mužstva. Velmi blízko snížení byli domácí po trestném kopu z hranice pokutového území, kdy nastřelili břevno Rapčanovy svatyně. Skóre se ale měnilo až ve 33. minutě, kdy se přihlásil o slovo opět Robert Bäuml a završil hattrick - 0:3.

 

Do šaten nakonec soupeři odcházeli za čtyřbrankového vedené Vyšebrodských. Osm minut před poločasem nařídil rozhodčí Reitinger penaltu po souboji Račáka s domácím obráncem, tu následně s přehledem proměnil kapitán Petr Prochaska – 0:4.

Gondek a Jirkal vstřelili po dvou brankách

Do druhého dějství vstoupili lépe domácí, kteří byli aktivnější. Vše ale změnila 55. minuta, kdy se poprvé v zápase prosadil Aleš Jirkal0:5.

 

Poté už se děly věci hlavně před domácí brankou. Další branku přidal hned dvě minuty po Jirkalovi Jiří Gondek, a hosté tak odskočili už na rozdíl šesti branek – 0:6.

 

V 62. minutě už na výsledkové tabuli svítil stav 0:7, prosadil se totiž sváteční exekutor Tomáš Račák. Následně svou sedmou branku v probíhající sezóně vstřelil Jiří Gondek a zvýšil na 8:0 pro Vyšebrodské. Do konce zápasu se ještě prosadili Aleš Jirkal a Lukáš Rapčan a vyšebrodské Dynamo tak uštědřilo domácímu Slavoji potupnou desítku.



Ohlasy k zápasu



FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, vedoucí týmu FK Dynamo Vyšší Brod: Utkání jsme zvládli. Jen jsem opravdu nečekal, že budeme mít situaci až tak jednoduchou. Domácí nás sice dokázali pozlobit, ale k výraznějšímu ohrožení naší branky jejich snaha nevedla. Určitě se ale v našem výkonu najdou nějaké chyby, které by nás mohly v jiných zápasech velmi mrzet. V příštím kole přivítáme na domácí půdě Přídolí, což nebude vůbec snadný zápas a musíme se na něj dobře připravit. Hlavně nesmíme usnout na vavřínech.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - B. Šerý [-] , J. Mužík [-] , M. Kotlár [-] , V. Havel [-] , P. Florek [-] , K. Šťastný [-] , M. Matěják [-] , T. Procházka [-] , J. Lach [-] , R. Šimášek [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - J. Rohlík [-] , F. Klíma [-] , L. Rapčan [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-] , J. Gondek [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

Hráči zápasu: R. Bäuml , J. Gondek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Reitinger Jiří - SUCHÁNEK Daniel (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.