Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 13:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves bere první vítězství! Po skvělém prvním poločasu porazila Světlík


Branky


0

Domácím a ani hostím se v nové sezóně nedaří. Souboj dvou jednobodových celků měl dva různé poločasy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v pohodě dokráčeli k tříbrankovému náskoku

Domácí vstoupili do utkání brzkým gólem. Ve dvanácté minutě nakopl balón Šusta, Borovka prodloužil na Václava Louckého, který utekl obránci a otevřel skóre – 1:0.

 

O šest minut později to bylo již o dvě branky. Domácí kombinovali na středu hřiště, Tomáš Březina vybojoval souboj na hranici vápna, hostující brankář vyběhl mimo vápno, kde se snažil míč odkopnout, jenže Březina se ho zmocnil a zakončoval do prázdné brány – 2:0.

 

Světlík neměl v první půli žádnou šanci, ale domácí udeřili do poločasu ještě jednou. Pět minut před pauzou přišel dlouhý nákop do sprinterského souboje, který vyhrál obránce Světlíku a míč odkopl na aut. Autové vhazování rychle rozehrál Poula, dlouhým hodem našel Vlastimila Borovku, který osamocen na malém vápně poslal míč do sítě – 3:0.

M. Hüttner zavelel k velkému obratu, ale hosté ho nedovedli do konce

Druhý poločas začal další brankou Nové Vsi a postaral se o ní střelec té první, tedy Václav Loucký. Veverkův centr z levé strany prodloužil Borovka právě na Louckého, který byl mezi dvěma obránci, z nichž jeden si vstřelil vlastní gól – 4:0. Rozhodčí Petroušek připsal branku domácímu útočníkovi.

 

V 70. minutě započal velký obrat hostí, který však nebyl dokonán. První branku vstřelil Martin Hüttner, který napřáhl z hranice vápna a střelou k tyči snížil na 4:1.

 

Chvíli poté mohli hosté kopat pokutový kop, kdy centr na pravého záložníka Světlíku zasáhl Šusta rukou, ale rozhodčí desítku neodpískal. Skórovat pak mohl na druhé straně T. Hüttner, který šel sám na bránu z pravé strany, ale neproměnil, když trefil Schwarze.

 

Osm minut před koncem se podařilo Světlíku skórovat podruhé. Po autovém vhazování se hosté dostal k míči ve vápně Michael Kellinger a snížil na rozdíl dvou branek – 4:2.

 

Těsně před koncem mohl rozhodnout Borovka, který si po přihrávce Louckého mohl vybrat, kam míč pošle, jenomže ho vychytal Schwarz.

 

Třetímu gólu Světlíku předcházel zřejmě ofsajd, ale rozhodčí Petroušek stihl ještě před tím odpískat faul domácího obránce ve vápně a hosté kopali v 90. minutě penaltu. Míč si postavil Jan Houska a poslal ho za záda ČernéhoSvětlíku už však nezbývalo více času, a tak domácí vyhráli 4:3



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Zápas jsme zvládli a konečně ubojovali tři body. O našem vítězství rozhodl první poločas, kdy jsme si plnili všichni co jsme měli a vyhráli jsme ho jasným rozdílem. Bohužel v druhém jsme trochu povolili a dovolili soupeři tři góly, kterými zápas zdramatizoval. Opět jsme se trápili v koncovce, ale nakonec jsme svůj náskok uhájili.

TJ Dynamo Světlík
Jan Houska, kapitán TJ Dynamo Světlík: Co bych k zápasu řekl ... Nevím jestli se to vůbec dá nějak hodnotit. Bohužel do nové sezony jsme vstoupili absolutně bez chuti hrát fotbal. Tento zápas byl toho akorát důkazem. na začátek bych chtěl pogratulovat domácím, protože nás po celou dobu zápasu nepustili absolutně k ničemu a s přehledem nás přejeli. Hodnotí se to v celku špatně a je mi z toho všeho smutno. Většina spoluhráčů by se nejradši už před zápasem vidělo doma u televize a od toho vyplývá náš výkon. Nedáme si nahrávku, neběháme, do všech soubojů jdeme na půl plynu a takhle se to prostě hrát nedá. Musíme se všichni zamyslet proč to vlastně hrajeme. Kdo zápas sledoval tak mi dá za pravdu, že ty 3 góly které jsme dali, byly víceméně z ničeho a byly to takové náhoďáky. Jediné plus, které vidím je výkon Michala Kellingera. Mladý klučina, který ještě loni okupoval branku a letos se rve v poli. Musíme toho do dalšího zápasu hodně zlepšit jinak tato sezóna nedopadne vůbec dobře.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , R. Klein [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , P. Cába [-] - E. Poula [-] , N. Frühbauer [-] , V. Borovka [-] , T. Hüttner [-] - V. Loucký [-]

TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] - O. Válek [-] , R. Šedivý [-] , P. Vincík [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] , I. Gondek [-] , J. Houska [-] , F. Píšek [-] , P. Vácha [-]

ŽK: 83. V. Loucký , 90. E. Poula - 36. R. Šedivý , 72. J. Houska , 87. R. Dekret .
Hráči zápasu: V. Loucký , V. Borovka - M. Kellinger .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VEJVODA Jiří (N), VINCÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.