Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod si s chutí zastřílel, Křemže si odváží osm kousků


Branky


6. L. Sojka , 38. V. Marek , 41. J. Gondek , 45. J. Gondek , 61. V. Marek , 68. A. Jirkal , 69. V. Marek , 81. R. Bartoň ml.
0

VYŠŠÍ BROD – Domácí udrželi kontakt se špičkou, když si s přehledem poradili s Křemží, které se v poslední době nedaří. Za Dynamo se opět trefil druhý nejlepší střelec soutěže Jiří Gondek, který se trefil dvakrát. Jeho spoluhráč Vladimír Marek dokonce zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trefili třikrát ke konci poločasu

Dynamo na svého posledního podzimního soupeře doslova vlétlo a již po šesti minutách šlo do vedení zásluhou Ludvíka Sojky, který překonal gólmana Treteru – 1:0. Brzká branka utkání zřejmě trochu ublížila, neb ani jednomu z týmů se nepodařilo vytvořené šance využít a vstřelit gól. Hluchou půl hodinu přerušili domácí drtivým závěrem první půle, kdy během sedmi minut nastříleli tři branky. O tu první se postaral Vladimír Marek v osmatřicáté minutě, o další dvě pak vyšebrodský kanonýr Jiří Gondek, který se trefil v jednačtyřicáté a v pětačtyřicáté minutě. Poločasové skóre bylo tedy 4:0 pro domácí a hosté z Křemže byli na ručník.

V. Marek zkompletoval hattrick

Křemežští si v poločasové přestávce řekli k prvnímu poločasu své a do druhého vstoupili mnohem lépe. Domácí přesto nepřipustili nějaké zdramatizování zápasu a hru kontrolovali. Minutu po hodině hry šli dokonce do pětibrankového vedení. Druhý zásah v zápase zaznamenal Vladimír Marek a bylo to 5:0. Další branku přidal o sedm minut později pěknou střelou Aleš Jirkal 6:0. Minutu nato lovil brankář Tretera míč ze své sítě posedmé, když se potřetí v zápase na listinu střelců zapsal Vladimír Marek a zkompletoval tak hattrick – 7:0. Na konečných 8:0 upravoval v jednaosmdesáté minutě Richard Bartoň a Křemežtí si tak domů odvezli osm kousků. Dokopná z jejich strany určitě nebude ta z nejveselejších, domácí naopak mohou být spokojeni.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Jakub Troup, Sokol Křemže: Utkání ve Vyšším Brodě pro nás navázalo na nezdar z předchozích zápasů. V zápase byly jasně lepší domácí, což je ostatně vidět n výsledku. Nyní musí přes zimu proběhnout zímní příprava a hráči snad zahojí své rány a opět nastoupíme v plné síle na jaře.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - J. Kohout [-] , L. Sojka [-] , J. Gondek [-] , R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , V. Marek [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , A. Jirkal [-] , F. Filip [-]

Sokol Křemže
J. Tretera [-] - J. Kolář [-] , P. Klimeš [-] , J. Friš [-] , D. Čížek [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-] , T. Matějka [-] , J. Troup [-] , M. Novotný [-] , P. Snížek [-]

ŽK: 75. J. Kolář .
Hráči zápasu: V. Marek , J. Gondek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - PROCHASKA Petr (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.