Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov čtyřmi góly ve druhém poločase otočil zápas na Lipně


Branky


15

Kájovští přijeli na hřiště nováčka z Lipna a utkání nezačali vůbec dobře, když od 11. minuty prohrávali. Ve druhém poločase ale zlepšili svou hru a utkání otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól, dvě břevna a tyč

Do utkání vsoupilo lépe domácí Lipno, které se už v jedenácté minutě radovalo z branky. Jejím autorem byl Miroslav Hamburg, který dostal zpětnou přihrávku a následně překonal Galka - 1:0. Ani inkasovaná branka kájovské mužstvo neprobudila a domácí dál byli aktivnějším týmem. Šanci na zvýšení měli hned několikrát, ale dvakrát z toho bylo orazítkování břevna a jednou tyče. První půle tedy i přes převahu Lipna skončila 1:0.

Kájovští otočili utkání

Do druhého poločasu vstoupil úplně jiný Kájov, a to domácím dělalo problémy. Ze zlepšené hry hostujícího celku pramenila vyrovnávací branka. Ve třiapadesáté minutě našla přihrávka Kolaje nabíhajícího Davida Čabelu, který přesnou střelou k tyči srovnal skóre na 1:1.

 

Obrovskou šanci na strhnutí vedení na kájovskou stranu měl Andrij Didkivský, ale jeho pokus domácí brankář Krahulec kryl. Na druhé straně pak měl šanci Krauskopf, kterého však na poslední chvíli skluzem zastavil V. Žilavý. Neujala se ani pumelice hostujícího kapitána Němce, která měla sice razanci, ale postrádala přesnost. 

 

Obrat ve skóre nastal až ve dvaasedmdesáté minutě, kdy Krahulec vyrazil před sebe střelu Kolaje a dobíhající Andrej Didkivský upravil na 1:2. Osm minut nato zvýšil pohotovou střelou z otočky Lubomír Mašek a s Lipnem už to vypadalo bledě. Poslední hřebíček do lipenské rakve zatloukl Luigi Kolaj, který se dostal k míči po přihrávce Haláčka a následnou střelou upravil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: V první půli jsme s Kájovem drželi krok, nebojím se říct, že jsme byli i lepší. Dokázali jsme si vytvořit několik nebezpečných šancí. Byla bojovka, útočníky jsme dobře bránili. Ale do druhého poločasu nastoupilo úplně jiné mužstvo. Neběhali jsme, nebojovali, nedokázali podržet balón.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Překvapila mne atmosféra v kabině o půli, mančaft si řekl, že to tady nedáme zadarmo a v druhé půli už moc nepůjčil míč soupeři a z toho se zrodilo vysoké vítězství!



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , Š. Šilhan [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , P. Csavoj [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Němec [-] - P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - O. Maršál [-] , L. Mašek [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 12. Z. Skípala .
Hráči zápasu: E. Pač - A. Didkivský , L. Kolaj .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KRÁTKÝ Marcel (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Věřím v naši výhru, v Malontech jsme se nesešli, tak doufám, že na domácí půdě ukážeme, co v nás je.

Tip: výhra domácích