Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí senzačně porazilo Dolní Dvořiště


Branky


16

Hodně týmů v českokrumlovském okrese má problém s počtem hráčů, mezi ty však nepatří Přídolí a Dolní Dvořiště. Domácích bylo k dispozici na utkání 14, hostů dokonce ještě o čtyři víc, a tak bylo k vidění kvalitní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pecha brzy otevřel skóre, Jar. Písko se štěstím srovnal

První desetiminutovka patřila hostujícímu celku z pohraničí, který šel v 8. minutě zásluhou Pavla Pechy do vedení – 0:1. Letící míč ze strany hosté prodloužili na zadní tyč na Pechu, který měl před sebou odkrytou bránu. V patnácté minutě bylo srovnáno, když utekl Jaroslav Písko, na hranici vápna zaškobrtl, přesto však dokázal míč procedit za záda Josefíka až do sítě – 1:1.

 

Další minuty první půle už nebyly ničím zajímavé. Hosté byli častěji na balónu a výborně kombinovali. Dokonce měli i několik přečísleních, které však nedokázali zakončit brankou. Domácí měli šanci z přímého kopu, kdy Duciuc nebezpečně vystřelil, ale Josefík střelu pokryl stejně jako o pár minut později šanci Josefa Píska, kterou vyrazil na rohový kop.

Domácí otočili utkání

Úvod druhé půle nenabídl nic zajímavého. Hrát se prakticky začalo až po hodině hry. V 72. minutě se domácí mohli radovat, když byl faulován Rubešem M. Štěpánek zhruba dvacet metrů od brankové čáry. Míč si postavil Radykhovskyy, parádním centrem našel Vladislava Píska, který hlavou otočil skóre – 2:1. Sedm minut nato domácí vykopávali, Marek Kučera prodloužil balón na Ruslana Radykhovského, který v souboji jeden na jednoho nezaváhal a zvýšil na 3:1. Překvapení kola dokonal v samotném závěru Dimitrij Dvořák, který využil efektivně zahraného autu svých spoluhráčů a po přihrávce Steidla zvýšil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Zápas proti Dolnímu Dvořišti byl pro mě hodně důležitý a jsem rád, že se nám podařilo vyhrát. V mé hlavě utkvěl ten podzimní zápas, kdy jsme do Dolňáku přijeli pouze v 9. Kluci mají za sebou krásnou sezónu, za oba zápasy jim děkuji a do posledního kola a další sezóny snad jen - pořádně to oslavte a uvidíme se zase na podzim.




Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - V. Písko [-] , D. Nguyen [-] , D. Dvořák [-] , M. Duciuc [-] , P. Kučera [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - M. Rubeš [-] , P. Pecha [-] , P. Hošek [-] , J. Macanovič [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-] , J. Kubík [-] , T. Zeman [-] , M. Vančura [-]

ŽK: 3. D. Nguyen - 33. O. Kouba , 68. M. Vančura .
Hráči zápasu: R. Radykhovskyy .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - MITRO Pavel (N), HOŠEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tipuji jasnou výhru hostů. Dvořiště si bude chtít spravit chuť po minulém kole. Rozebere Přídolí a získá všechny body.

Tip: výhra hostů