One man show v podání Radovana Kaprála přinesla Křemži tři body


Branky


39. M. Vosika , 61. R. Kaprál (p.) , 63. R. Kaprál , 81. R. Kaprál , 90. R. Kaprál - 69. M. Pěnčík
13

Do Křemže přijelo vyšebrodské Dynamo, které hájilo v tomto zápase třetí místo před Malonty. Domácí však měli eso v rukávu v podobě Radovana Kaprála…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli třikrát sami na bránu, leč nedali...

Zápas v Křemži začal mírným tlakem hostujícího Dynamo, které si vytvořilo i několik šancí. Ovšem žádná z nich neohrozila brankáře Linhu tak, aby křemežský brankář inkasoval. Poté, co se domácí vymanili z tlaku, začali hrozit také oni. Během několika málo minut šli dokonce třikrát sami na bránu, ale Rapčana nepřekonali. To se změnilo až šest minut před poločasovou přestávkou, kdy si vzal míč nabíhající Martin Vosika, prošel až do vápna odkud překonal gólmana hostí. Vyšebrodští ještě reklamovali ofsajd, ale nepochodili ani u asistenta, ani u hlavního rozhodčího, a tak domácí vedli 1:0.

Kaprál ukázal, že mu to pálí i na konci sezony

Ve druhém poločase předvedli opět domácí velkou přehlídku zahození šancí, kterých bylo na více jak dva zápasy. Několik samostatných úniků opět neskončilo brankou a v síti neskončila ani střela z malého vápna, která letěla nad branku Vyššího Brodu. Mezi tři tyče se vešla až střela Radovana Kaprála z nařízeného pokutového kopu z jednašedesáté minuty a bylo to 2:0. Tato branka odstartovala „ONE MAN SHOW“ Radovana Kaprála, který se trefil podruhé o dvě minuty později, a to nádherně, když přeloboval celou obranu i s brankářem. Hattrick se podařilo Kaprálovi vstřelit v jednaosmdesáté minutě a v samotném závěru pak po samostatném úniku vstřelil Kaprál svou čtvrtou branku. Mezi tím, se ještě prosadili hosté, když využili nepozornosti domácí obrany a míč uklidil k tyči Michal Pěnčík. Utkání tak skončilo jasným vítězství domácí Křemže poměrem 5:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Chtěli jsme moc vyhrát. Šest zápasů v řadě jsme prohráli a to se muselo zlomit. Divákům jsme se tedy odvděčili domácí výhrou a snad se do další sezony poučíme a budeme své vyložené šance již proměňovat. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům a divákům za podporu v celé sezoně a budeme se opět těšit v sezoně další.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - STRÁSKÝ Jiří (N), STRÁSKÝ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Adamovič Jiří: 5
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 8
Zázemí: 6
Výkon domácích - Sokol Křemže: 8
Výkon hostů - FK Dynamo Vyšší Brod: 4
Hráč utkání - domácí: Radovan Kaprál
Hodnocení hráčů - domácí: Miroslav Novotný - 7, Jan Fučík - 7, Petr Snížek - 7, Josef Svěchota - 7, Lukáš Herda - 7, Radovan Kaprál - 7, Petr Klimeš - 7, Georgij Filip - 7, Radek Linha - 7, Jakub Friš - 7, Jakub Troup - 7, Martin Vosika - 7, Patrik Rienessl - 7, Martin Matoulek - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou herně vyrovnané, ale zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích