FOTO: Hobzí urvalo tři body s nováčkem soutěže


Branky


0

Staré Hobzí přivítalo nováčka soutěže Peč. Hosté chtěli po úspěšném prvním zápase uspět i v Hobzí, bohužel pro ně se domácí dokázali oklepat z drtivé porážky v minulém kole a Peč nakonec udolali 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních minutách bylo vidět kdo je domácí. Hostující celek nezareagoval na úvodní nápor a pomyslným budíčkem byla až inkasovaná branka, která padla po chybě obrany, vstřelil jí Petr Distl. Peč poté začala přebírat otěže zápasu, ale gól se jí vstřelit nepovedlo. Naopak po další velké individuální chybě inkasovala ke konci poločasu podruhé a to z kopačky Bohuslava Brůžka. Ve druhé půli hosté jednoznačně dominovali, záhy přišel kontaktní gól o který se postaral Jiří Novák. Místy byl tlak až drtivý, bohužel nic z toho. Soupeř hrozil pouze z brejků. Během druhého poločasu došlo také k incidentu, který na fotbalové trávníky nepatří, a to k pěstnímu souboji mezi Kašpárkem a Fišerem. 



Ohlasy k zápasu



FC Peč
Trenér Novák: Už před zápasem jsem měl obavy, jak se vyrovnáme s malým hřištěm a promítal jsem si loňský zápas z Horní Pěny. Bohužel se moje nejčernější obavy vyplnily. Malé hřiště, soupeř krom úvodní patnáctiminutovky navíc všechno "mlátil" dopředu. Body si tak budeme muset uhrát v jiných, fotbalových zápasech, kvůli kterým jsme se do přeboru těšili.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÁK Pavel - SAIDL Radek, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.