2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína rozhodla o výhře už v prvním poločase


Branky


0

FC Peč chtěl i na trávníku ve Staré Hlíně navázat na dobré výsledky a udržet se v popředí tabulky. Domácí jsou ale před domácím publikem silní a dokázali soupeře porazit už za prvních pětačtyřicet minut. Druhé dějství nepřineslo pojistku ani obrat výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali nepříznivý výsledek otočit již do poločasu

Ve sobotu 30.9. starohlínští podruhé ve třech dnech odehráli na domácím trávníku vyrovnaný a dramatický duel. Tentokrát k nim zavítalo jedno z nejlepších družstev soutěže, a to tým z Peče. Náš výkon musel být lepší než ve čtvrtek, abychom mohli usilovat o vítězství. Do utkání vstoupili lépe hosté z Peče a výsledkem jejich aktivity byla v 7. minutě první branka zápasu. Ta padla po střele Jiřího Nováka k tyči zpoza velkého vápna. Ze začátku domácí hráli příliš složitě a soupeř stačil jejich útoky odrážet. Naopak Peč byla v útoku velmi nebezpečná. Po prvních dvaceti minutách ale  hru zjednodušili a v přechodu do útoku zrychlili. Začali si vytvářet dobré pozice. Ve 30. minutě si na Makovičkův centr naběhl Jakub Šimkovský a hlavou mířil přesně – 1:1. O dvě minuty se po centru Maška trefil pohotově z otočky Vladimír Hadač a rázem bylo ve Staré Hlíně veselo. První poločas už branku nepřinesl a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

Druhý poločas bez branek

Druhý poločas si Peč vytvořila převahu. Domácí fotbalisté se až moc soustředili na defenzívu, vyklidili střed pole a nechali soupeře, který má ve svém středu výborné fotbalisty, kombinovat. Veškerá snaha soupeře však končila vyjma dvou velmi nebezpečných střel, jedna olízla i tyč, na precizní obraně domácích. Naopak Stará Hlína mohla z protiútoků rozhodnout, ale nejprve Šimkovský svou velkou šanci neproměnil a pak Kadlec sám před brankářem nedokázal též skórovat. Navíc ještě Stanislav Kadlec těsně před koncem trefil brankovou konstrukci soupeřovi svatyně. Zápas tak skončil starohlínkým dalším velmi cenným vítězstvím.

AUTOR: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme dokázali po bojovném výkonu porazit velmi těžkého soupeře a navázat tak na naše předchozí výhry. Soupeř byl o něco fotbalovější než my a lépe kombinoval, ale vyložených šancí jsme měli více my.




Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] (89. M. Švanda [-] ) , J. Šimkovský [-] (77. S. Kadlec [-] ) - P. Šauer [-] (66. J. Chalupský [-] ) , M. Vonka [-] , J. Mašek [-] , R. Chmátal [-] - V. Hadač [-] -

FC Peč
Z. Svoboda [-] - M. Urbánek [-] , J. Bárta [-] , M. Hlaváček [-] , J. Zamazal [-] - J. Novák [-] , Z. Kašpárek [-] , O. Hes [-] , M. Trojan [-] , R. Ďurač [-] - J. Novák [-]

ŽK: 25. J. Mašek , 42. R. Chmátal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KOUDELKA Jiří, BARTYZAL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.