T. Had 90. (p.)
1:2
(0:0)
58. M. Nerad
64. J. Růžička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vynikající fotbal se hrál ve Čkyni, kde domácí rezerva zle prohnala aspiranta na postup ze Záblatí


Branky


90. T. Had (p.) - 58. M. Nerad , 64. J. Růžička (p.)
0

To, že domácí mladíci budou těžkým soupeřem pro každého, se potvrdilo a Záblatští museli ukázat veškerý um k tomu, aby si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byl to výborný zápas, i když tato část branku nepřinesla

Záblatský tým zatím není tak dominatní, jak v minulách dobách, ale zkušenost a dobrá organizace hry jej zdobí a posílá ho do role velkého favorita. Po dvou povinných výhrách zajížděl celek od Blanice k Volyňce a hráči Záblatí věděli, že zde je čeká velmi těžký soupeř. Domácí mladíci proloženi několika zkušenýma borci ukázali, že jejich výsledky nejsou náhodné. Poločas nekompromisních obran a výborných gólmanů, tak lze charakterizovat první část hry. Oba soupeři hráli podobně a tak se nelze divit, že poločas skončil bez branek.

V druhém poločase se hraje podobně jako v prvním. Záblatští nakonec ukázali větší zkušenost a vydřeli tři body

I v druhém poločase je to hra obran. Od šestnáctky k šestnátce a víc ne. Hodina hry nabídla zajímavý fotbal, který byl nad průměrem okresního přeboru, ale na branku se čekalo. V 58. minutě se přeci jen hosté dostali blíž k brance domácích a M. Nerad je posílá do vedení. Branka nastartovala ještě vyšší kvalitu zápasu. Domácí se snažili rychle vyrovnat, ale hosté ukázali zkušenost. Po čtyřech minutách od branky se dostal do solidní šance zkušený Jiří Růžička a posílá hosty do dvoubrankového trháku. Hosté se po brance víc zatáhli a přechází k brekové hře. Domácí celek dře a snaží se o korekci, jenže záblatský tým hraje v obraně výborně a nedává domácím téměř žádný prostor. Nakonec se domácí k brance naděje dostali a v 90. minutě ji dal bývalý hráč Záblatí Tomáš Had, ale to bylo vše.

    Byl to výborný zápas, který se musel líbit. Hosté odjíždí spokojeni s tím, že i ve třetím utkání brali tři body. Domácí předvedli, že jsou právem pasování do role čeného koně soutěže a Záblatským zatopili poměrně dost.



Sestavy


SK Čkyně B
L. Růžička [-] - J. Kuneš [-] , T. Had [-] , S. Koutný [-] , A. Duka [-] , M. Klíma [-] , F. Fleischmann [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , J. Sluka [-]

TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , M. Vorlíček [-] , J. Hálek [-] , J. Růžička [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , P. Hrabák [-] , V. Sova [-]

ŽK: 40. J. Stejskal - 32. V. Sova .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - TUREK Václav (N), SOVA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.