Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubští, ač dřeli, na body s rezervou celku od Volyňky nedosáhli


Branky


0
Skóre otevřel domácí Friš po chybě v obraně hostí. Domácí dokázali vyrovnat, ale jen na chvíli. Domácí dokáží do poločasu srovnat, ale na víc to nebylo.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solidní první poločas nabídl po dvou brankách na obou stranách

Zápas brankově otevřeli domácí, když Friš po chybě v obraně hostí skóroval.  Poté přišla dlouhá pasáž, kdy domácí se zatáhli a zkoušeli brejky. Hosté ale hráli velmi dobře a snažili se o vyrovnání a další branky. Téměř půlhodiny dobývala čkyňská rezerva branku hostí a během dvou minut v rozmezí 29. a 31. minuty se podařilo Zbyňkovi Stejskalovi otočit skore zápasu. Nejdříve mu první branku daroval domácí brankář, když ho přesně našel výkopem a jeho kontr již kontroloval v síti, druhou branku vsítil po rohovém kopu díky svému důrazu v malém vápně. Domácí opět vyrovnali po indiviuální chybě v obraně hostí Soumarem, který hlavičkoval po standardce v malém vápně uplně sám.

  Zajímavý poločas přinesl dělbu bodů a čekalo se, co přijde ve druhém.

Druhé dějství již bylo plně v režii hostů, kteří si odváží od Dubského rybníka tři body

Druhá půlka patřila už zcela hostům.

 Byla to sice perná práce, kdy se vše rozhodlo během pěti minut mezi 63. a 68. minutou. První část druhého poločasu to byl vyrovnaný fotbal, s větší převahou hostí. Domácí potřebovali body a hlavně se chtěli revanžovat za minulé kolo, kdy doma podlehli Zbytinám. Jenže po dvaceti minutách druhého poločasu v 63. minutě vyslal Krull do úniku Klímu, který našel nabíhajícího Stejskala a ten přesnou ránou na vzdálenější tyč zkompletoval hattrick.

 

Po pěti minutách se dostal do brejku Krull a jeho střela k tyči byla přesná a bylo to 2:4. Domácí už stihli jen korigovat Frišem a jak jinak než ze standardní situace. Hosté už pak k ničemu domácí nepustili a v klidu zápas dohráli. Utkání tak skončilo výhrou hostujícího celku a čkyňská rezerva neustále ukazuje, že bude velmi silným týmem, který bude míchat karty. A to pořádně.

 

Děkuji Patrikovi Krullovi ze Čkyně za informace pro tuto reportzáž.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně B
Patrik Krull: V utkání jsme byli po většinu zápasu lepším týmem. Dostali jsme 3 šance a ty proměnili, všechny ze standardních situací. Dubští byli ve standardkách též nebezpeční a jejich bránění musíme do příště zlepšit. Jinak musím kluky pochválit, dnes to odjezdili a zaslouženě zvítězili.



Sestavy



SK Čkyně B
L. Růžička [-] - R. Maršák [-] , Z. Stejskal [-] , S. Koutný [-] , A. Duka [-] , M. Klíma [-] , J. Král [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , J. Sluka [-]

ŽK: 78. A. Dejmek , 82. V. Soumar - 11. R. Maršák , 39. P. Pechoušek , 54. J. Král , 71. M. Klíma , 78. Z. Stejskal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - PODZIMEK Jan (N), STEJSKAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.